Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Çukur 28. bölüm 3. fragmanı: "Bu gece bu nikah kıyılmayacak"

        Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un 28. bölüm üçüncü tanıtımı yayınlandı. Selim’le dertleşen Yamaç’ın Vartolu hakkındaki “Ya bela oldu ya bela getirdi her seferinde. Ben onun yaptıklarından çok çektim, bırak biraz da o çeksin!” sözleri dikkat çekiyor. Düğün gününün geldiği, Saadet’in gelinliğiyle endişe içinde beklediği tanıtımda Vartolu “Bu gece bu nikah kıyılmayacak!” sözleriyle gerilimi yükseltiyor. Selim’in gözyaşları içinde kaldığı anlar ise merak uyandırıyor. Çukur, çarpıcı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla her pazartesi, Show TV’de ekrana geliyor.

        Çukur 28. bölüm 3. fragmanı;

        REKLAM

        Çukur 28. bölüm 2. fragmanı;

        Çukur 28. bölüm 1. fragmanı;

        Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü bu akşam saat 20.00'de Show TV'de!

        ÇUKUR 28. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

        Çukur’un yarın akşam ekrana gelecek 28. bölümü heyecanlı dakikalara sahne olacak. Sezon finaline altı bölüm kala Çukur’da taş üstünde taşın kalmayacağı büyük mücadele başlıyor. İdris Koçovalı’yı karşısına alan Vartolu’nun Sena’ya yardım etmesi Yamaç’ı da onun baş düşmanlarından biri haline getirir. Öfkeden gözü hiçbir şeyi görmeyen Yamaç, Sena ve Vartolu’dan hesap sorar. Bu yüzleşme büyük gelişmelerin de başlangıcı olur.

        Saadet’in evlenmemesi için her şeyi yapan Vartolu’nun hayati hatası Saadet’i ondan daha da uzaklaştırır. Düğün günü gelip çattığında ise beklenmedik bir olay tüm dengeleri alt üst eder ve mahallenin sakinlerinden biri Çukur’a veda etmek zorunda kalır.

        REKLAM

        Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Kubilay Aka, Alperen Duymaz, Nebil Sayın ve Ahmet Tansu Taşanlar gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş yer alıyor. Dizide bu isimlere Çetin Sarıkartal, Kadir Çermik, İrem Altuğ, Zeynep Kumral, Boncuk Yılmaz, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Mustafa Kırantepe, Ilgaz Kocatürk ve Doğancan Sarıkaya eşlik ediyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ