Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çukur 89. son bölüm İZLE! Çukur 3. sezon 22. yeni bölümde neler oldu? - SHOW TV

        Çukur 3. sezon 22. bölümüyle bu akşam SHOW TV ekranlarında izleyicinin karşısına çıktı. Son iki sezonda ekranlarda fırtınalar estiren Çukur, tüm hızıyla devam ediyor. Yamaç, Çağatay’ın hamleleri ile iyice çıkmaza giren Çukur’u yeniden toparlamak için Cumali ve Selim’i de yanına alarak mahalleye döndü. Babasından kalan boşluğu artık doldurmak zorunda kalan Yamaç, Çukur’u ve aileyi korumak için bu kez bambaşka bir yol izledi ve herkesi şaşırtacak bir hamle yaptı. İşte Çukur yeni bölümü ve detaylar...

        ÇUKUR 89. SON BÖLÜM (SHOW TV İZLE)

        Çukur dizisinin yeni bölümü 24 Şubat Pazartesi yani bu akşam saat 20.00'den itibaren SHOW TV ekranlarında izlendi. Çukur'un yayınlanan bölümünüizleyemeyenler aşağıdaki bağlantıya tıklayarak dizinin yayınlanan son bölümü izleyebilirler.

        REKLAM
        ÇUKUR 89. SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

        ÇUKUR YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

        Yamaç, Çağatay’ın hamleleri ile iyice çıkmaza giren Çukur’u yeniden toparlamak için Cumali ve Selim’i de yanına alarak mahalleye döndü.

        Selim, Çukur’daki para sıkıntısını çözmek için iş arayışına girerken Yamaç ve Vartolu da dağılan ailenin bütün parçalarını bir araya getirmeye çalıştı. Azer ve Karaca arasındaki yakınlığı fark eden Fadik, soluğu Sultan’ın yanında aldı. Karaca zor bir seçim yapmak zorunda kaldı.

        Uzun zaman sonra evine dönen Vartolu, Sultan’a babasının katili konusunda hesap vermek zorunda kaldı. Damla’nın, Cumali’ye vereceği sürpriz haber büyük bir heyecan yarattı. Babasından kalan boşluğu artık doldurmak zorunda kalan Yamaç, Çukur’u ve aileyi korumak için bu kez bambaşka bir yol izledi ve herkesi şaşırtan bir hamle yaptı.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ