Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Danla Bilic YouTube kanalı yeniden açıldı! Danla Bilic YouTube kanalını neden kapattı?

        Danla Bilic YouTube üzerinde hazırladığı ilginç makyaj videolarıyla popüler olarak kısa zamanda 1 buçuk milyon takipçiye ulaşmıştı. Danla Bilic YouTube kanalını ziyaret etmek isteyenler büyük bir şok yaşadı.

        Danla Biliç’in videolarını izlemek veya kanalın ulaşmak isteyenler,bir süre boyunca ” Bu kanal kapatıldı ve artık kullanılamıyor ” uyarısı ile karşılaşıyordu. Ancak Danla Bilic'in YouTube kanalı bugün itibaıyla yeniden açıldı ve şu anda aktif durumda.

        DANLA BİLİÇ KANALI NEDEN KAPANDI?

        Sosyal medyada "Danla Bilic kanalı neden kapandı?" sorusuna cevap aranırken, kanalın hacklendiğine dair dedikodular yayıldı. Konuyla ilgili henüz, yapılan resmi bir açıklama bulunmuyor. Ancak, Danla Bilic'in Twitter üzerinde gelen bir soruya verdiği yanıt kanalın yanlışlıkla kapatıldığına dair:

        REKLAM

        DANLA BİLİC KİMDİR?

        Youtube’dan yayınlanan makyaj videolarına yeni bir soluk getiren Danla Bilic, 1994 yılında Kütahya'da doğdu. Terazi burcu olan Danla Bilic, Beykent Üniversitesi psikoloji bölümünde eğitimini sürdürüyor. Kendisini 3 kelimeyle "Saf, düşünceli ve sinsi" olarak tanımlayan Danla Bilic, hemcinslerini Ti’ye aldığı video isimleriyle de adından söz ettiriyor

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ