Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Demet Akalın: Konser için Amerika'ya gideceğim - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Ünlü popçu Demet Akalın, bir süre küs kaldığı ve ardından yeniden barıştığı yakın arkadaşı Esra Balamir ile birlikte Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.

        2

        "KONSER İÇİN AMERİKA'YA GİDECEĞİM"

        Kendisini görüntüleyen gazetecilere röportaj vermek istemediğini belirten Akalın, 17 günlük tam kapanma sürecini evde geçirdiğini ifade etti. Demet Akalın, muhabirlerin ısrarlı soruları üzerine, "Tatil falan yok. Konserlerim var. Konser için Amerika'ya gideceğim" açıklamasında bulundu.

        49 yaşındaki Akalın, daha sonra alışveriş turuna kaldığı yerden devam etti.

        3

        DEMET AKALIN: ANDREA AFET, DİĞERİ...

        ABD'nin Florida eyaletinde düzenlenen Miss Universe güzellik yarışmasının galibi belli olmuştu. Koronavirüs nedeniyle geçtiğimiz yıl gerçekleştirilemeyen yarışmada birinciliğe Miss Meksika Andrea Meza (26) layık görülmüştü.

        Ardından sosyal medyada Andrea ile 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin (21) kıyaslanıştı. Ankete Demet Akalın da katılmıştı. Ünlü şarkıcı, "Andrea afet, diğerine güzel demeye..." yorumunu yapmıştı.

        4

        "UMARIM KENDİNİ GELİŞTİRİRSİN!"

        Bu yorumun ardından Şahin'den açıklama gelmişti. Şahin, Akalın'a, "Yıl olmuş 2021, siz hala kadın kıyaslıyorsunuz. Andrea çok güzel ve keşke onun birinciliğinin haberini yapsaydınız, böyle boş bir haber olmasaydı. Sonuçta ikimiz de çok ayrı insanlarız, ayrı yarışmalarda yer aldık. 'Balık etli mi, sıfır beden mi güzel?' Siz şaka mısınız? Gerçekten 20 yıl geriden geliyorsunuz. Demet Akalın; umarım bir gün kendinle barışık olursun ve kendini geliştirirsin... Seni izleyen çok genç kız var, yazık" cevabını vermişti.

        5

        Miss Turkey 2018 birinci güzeli Şevval Şahin’in 2018 yılında Çin'de gerçekleşen Miss World 2018 Güzellik Yarışması'na (Dünya Güzellik Yarışması 2018) katılmıştı. Yarışmada birinci Meksika’dan Vanessa Ponce de Leon olmuştu. Şahin herhangi bir derece elde edememişti.

        6

        26 yaşındaki yazılım mühendisi Andrea Meza, Amerikalı aktör Mario Lopez ve ABD'li model Olivia Culpo'nun ev sahipliği yaptığı gecede birinciliğe layık görülmüştü. 69. kez düzenlenen yarışmada Meza, 70'den fazla yarışmacıyı geride bırakmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ