Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Adana'da son dakika deprem! 26 Mart Salı az önce deprem mi oldu, şimdi en son nerede deprem oldu? Kandilli ve AFAD son depremler
        1

        Son günlerde art arda meydana gelen depremler, vatandaşların gündeminde yer alıyor. Türkiye ve çevresinde gün içinde pek çok artçı ve bağımsız depremler yaşanıyor. Bulunduğu bölgede sarsıntı hisseden vatandaşlar, Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan son depremler verilerini inceliyor. İşte, 26 Mart Pazartesi günü meydana gelen son dakika deprem listesi...

        2

        ADANA SAİMBEYLİ 3.6 İLE SALLANDI!

        AFAD tarafından duyurulan bilgiye göre; saat 12.02'de Adana'nın Saimbeyli ilçesinde 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntının derinliği 7.04 KM olarak belirtildi.

        3

        MUĞLA'DA DEPREM!

        Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinden alınan bilgiye göre; 26 Mart Salı günü saat 07:53'te Muğla'nın Menteşe ilçesinde 1.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7 KM olarak kaydedildi.

        4

        EGE DENİZİ AÇIKLARI ART ARDA SALLANDI

        AFAD tarafından paylaşılan verilere göre; Ege Denizi açıklarında art arda üç tane deprem meydana geldi. Son sarsıntı saat 07:02'de İzmir'in Menderes ilçesine 4.95 km uzaklıkta Ege Denizi Kuşadası Körfezinde 2.1 büyüklüğünde yaşandı. Depremin derinliği 6.96 KM olarak ölçüldü.

        5

        AFAD VE KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

        Türkiye genelinde meydana gelen depremler, AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin hassas ölçümleriyle belirleniyor. Ülkemizde gerçekleşen depremler AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından anbean yayınlanıyor.

        AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

        KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ