Derya Şensoy: Ağustos'ta teyze olacağım
Oyuncu Derya Şensoy, önceki akşam Cihangir'de objektiflere takıldı. Şensoy, kısa bir süre sonra ilk çocuğunu kucağına alacak olan ablası Müjgan Ferhan Şensoy ile ilgili, "Ağustos'ta bize tatil gözükmüyor, malumunuz hayırlısıyla teyze olacağım. O yüzden son tatillerimiz, buradayız. Sağlıkla gelsin başka da dileğimiz yok" ifadelerini kullandı
"YAKALANDIK DERYA!"
Öte yandan Derya Baykal ve Ferhan Şensoy'un kızları Derya Şensoy ile oyuncu Sarp Levendoğlu'nun birlikteliği geçtiğimiz aylarda bitmişti.
Şensoy, kısa bir süre sonra ise yeni sevgilisi Celal Can Algül ile birlikte Cihangir'de objektiflere yansımıştı. Görüntülendiklerini fark edince panikleyen Algül, sevgilisine dönerek, "Yakalandık Derya!" ifadelerini kullanmıştı.
"YAPACAK BİR ŞEY YOK"
Celal Can Algül'ün aksine rahat tavırları ile dikkat çeken Derya Şensoy ise, "Yapacak bir şey yok" diyerek, sevgilisini sakinleştirmişti.