Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Dortmund'da savunma alarm veriyor! - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde yarın konuk edeceği Borussia Dortmund, yeni teknik direktörü Marco Rose ile Bundesliga'ya 4 maçta 9 puanla giriş yapsa da savunma performansı eleştiri oklarının hedefinde... Dortmund her ne kadar Erling Haaland'ın olağanüstü hücum performansıyla ayakta kalsa da savunması son 30 yılın en kötüsü! Bundesliga'nın ilk 4 maçında 9 gol yiyen ve ligin en kötü 3 savunma performansından birine imza atan Vestfalya ekibi, ayrıca son 30 sezonun da en kötü performansını sergledi.

        SON 30 YILIN EN KÖTÜSÜ

        Dortmund, son olarak 1991/92 sezonunda ligin ilk 4 maçında 9 gol yiyen Dortmund, o tarihten sonra ilk kez bu kadar kötü bir rakamı yakaladı.

        REKLAM

        SAVUNMA DÖRTLÜSÜ İDEAL, HATALAR BİREYSEL

        Sarı-siyahlı ekibin savunması bu maçlarda Guerreiro, Hummels, Akanji ve Meunier'den, yani ideal 4'lüsünden oluşuyordu ancak yenen tüm gollerde bireysel hataların yaşanması da dikkatleri çekti.

        REUS: "SÜREKLİ BASİT GOLLER YİYORUZ"

        Maç sonunda Dortmund kaptanı Marco Reus, 4-3 kazanılan Leverkusen maçından sonra "Artık dikkat etmemiz gerekiyor. Sürekli basit goller yiyoruz. Her maçta 3-4 gol atamayız." diyerek eleştirilerini dile getirmişti.

        ROSE: "YEDİĞİMİZ GOLLER BENİ ÇILDIRTIYOR"

        Dortmund Teknik Direktörü Marco Rose de "Yediğimiz goller beni öfkeden çıldırtıyor." açıklamasını yaptı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ