Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Dünyanın fotoğraf platosu Kapadokya

        Türkiye’nin önemli turizm merkezlerindenKapadokya bölgesine yerli ve yabancı turistlerfotoğrafçekmek ve çektirmek için akın ediyor.

        İHA'da yer alan habere göre, Türkiye’nin önemli turizm merkezlerindenKapadokyabölgesine ziyarete gelen yerli ve yabancı turistler bölgenin eşsiz güzelliklerine hayran kalıyor.

        Peribacalarının eşsiz güzelliği ile birlikte bol bolfotoğrafçeken turistlerden kimiler ise bölgedefotoğrafçılar ile anlaşarak o anlarını ölümsüzleştiriyor.

        REKLAM

        Peribacaları, doğal kaya oluşumları, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle masalsı bir görünüm sergileyen, UNESCO Dünya Kültür Mirası ListesindekiKapadokya'da, sabahın ilk ışıklarıyla gökyüzüne yükselen balonlar eşliğindefotoğrafçekilmeyi de ihmal etmeyen yerli ve yabancı turistler bölgeye hayranlıklarını sosyal medya hesaplarından da dile getiriyor.

        Nevşehir’defotoğrafçılık mesleği yapan Sevil Kızılbayrak ise yaptığı açıklamadaKapadokyabölgesini ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin aylar öncesinde randevu aldığını ifade etti.

        Kızılbayrak, “Kapadokyabölgesini ziyarete gelen yerli ve yabancı turistler buradaki anılarını ölümsüzleştirmek istiyorlar. Bizleredünyanınher yerinden randevu talepleri geliyor. Gerek telefon ile gerekse de sosyal medya hesaplarından bizlere ulaşan turistler bölgedefotoğrafçekinmek için aylar öncesinden randevu alıyorlar” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ