Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ebru Şallı: Ayakta durmak zorundayım - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Tatillerini noktalamalarının ardından İstanbul'a dönüş yapan Ebru Şallı-Uğur Akkuş çifti, önceki akşam Nişantaşı'ndaki bir mekanda objektiflere yansıdı.

        Eşiyle birlikte keyifli bir akşam yemeği yiyen Şallı'nın mekan çıkışında sokak kedileriyle yakından ilgilenmesi dikkat çekti.

        2

        Güzel bir tatil geçirdiğini ifade eden Şallı, "Çocuklar, ablam ve annemle beraber keyifli bir tatil geçirdik. Burada işlerim var. Markayla ilgili olarak görüşmelerim var. İşleri bitirdikten sonra tekrar geri Bodrum'a döneceğiz" açıklamasını yaptı.

        Çalışmanın kendisine iyi geldiğini belirten Ebru Şallı, "17 yaşımdan beri çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

        3

        Yaşadığı zorlu süreci ailesi sayesinde atlatmaya çalıştığını dile getiren Ebru Şallı, "Çocuklarım bana çok iyi geldi. Ben ayakta durmak zorundayım. Kocaman bir çocuğum var, o benim gözümün içine bakıyor" şeklinde konuştu.

        4

        Sosyal medyadan yapılan eleştirilere cevap veren Şallı, "Bu çok acı bir durum. Bunu yaşayan bilir. Allah kimseye göstermesin böyle bir şeyi" dedi.

        5

        Eşinin bu süreçte en büyük destekçisi olduğunu belirten eski manken, "Uğur, ponçiğimi bir an olsun yalnız bırakmadı. 2.5 yıllık süreçte hep yanındaydı. Onun hakkı ödenmez" ifadelerini kullandı.

        Şallı, röportaj verdiği sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.

        6

        Röportajın ardından gördüğü iki yavru kediyi sevgiye boğan Ebru Şallı, "Bunları şimdi alıp, evime götürmek istiyorum. Ben kedileri çok seviyorum. Evde de bir kedim var, bakın fotoğrafını göstereyim" diyerek bir nebze de olsa yaşadığı duygusal anları geride bıraktı.