Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ekmek Teknesi 'Lan Jale' karakteriyle hafızalara kazınmıştı! Fırıncı Nusret Baba'nın güzel kızı Esin Civangil'e yıllar işlemiyor!
        1

        Bir zamanların efsane dizilerinden Ekmek Teknesi'nde Jale karakterini canlandırarak hafızalara kazınan Esin Civangil'in son hali sosyal medyada gündem oldu. İşte Esin Civangil'in son hali...

        2

        Savaş Dinçel (Nusret), Sermin Hürmeriç (Ayhan) ,Kadir Çöpdemir (Kirli) ,Peker Açıkalın (Cengiz) ,Mehtap Bayri (Mehbare) gibi yer aldığı Ekmek Teknesi dizisinin genç oyuncularının son hali sosyal medya kullanıcıları tarafından araştırılıyor.

        3

        Fırıncı Nusret Baba'nın güzel kızlarından biri olarak tanıdığımız Jale, yani Esin Civangil'de "Lan Jale" karakteri ile döneme damga vurmuştu.

        4

        İşte Ekmek Teknesi Jale'nin son hali...

        5

        1982 yılında Kocaeli'nde dünyaya gelen Esin Civangil, 1.71 boyundadır.

        6

        2002 yılında yayınlanan Ekmek Teknesi dizisiyle ekran macerasına başlayan Esin Civangil, sonrasında Büyük Buluşma, Mavi Rüya, Sırlar Dünyası, Felek Ne Demek, Benim Annem Bir Melek, Arka Sıradakiler, Cesaretin Var mı Aşka, Pusat, Gönül Hırsızı gibi çeşitli dizi ve filmlerde rol almıştır.