Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Alışveriş Trendler İstanbul Fashion Week, bu yıl da ünlü modellerin akınına uğrayacak - Alışveriş Haberleri

        Ayşegül AKYARLI GÜVEN/ HABERTÜRK

        2009 yılından bu yana yılda iki kez gerçekleştirilen İstanbul Fashion Week, bu yıl da her yıl olduğu gibi ünlü modellerin akınına uğrayacak. Daha önce de markaya ve defilelere ilgi çekmek için ünlü isimleri kullanan tasarımcılar bu yıl yine podyumda önemli yüzleri ağırlayacak. 2009 yılında IFW komitesi'nin davetiyle gelen ünlü oyuncu Meg Ryan ile başlayan ünlü akınına bu yıl da Formula 1'in patronu Bernie Ecclestone'un kızı Tamara ve Kanadalı ünlü model Jessica Stam katılacak.

        İlk yıllarında özellikle Damat-Tween'in getirdiği ünlü yüzlerle öne çıkan IFW'de Atıl Kutoğlu da getirdiği ünlülerle adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Damat-Tween, defilesi için 2011 yılında Irina Shayk ve ünlü striptizci Dita Von Teese'i getirirken Atıl Kutoğlu da Michael Jackson'ın ağabeyi Jermaine Jackson'ın katılımıyla erkek koleksiyonunu tanıtmıştı. Matt Dillon da yine 2011'de Damat'ın konuğu olarak İstanbul'a gelmişti.

        ÜCRET ALMADILAR

        Bu yıl ilk IFW'de Mick Jagger'ın kızı Elizabeth Jagger'ı ve Alman Top Model Fransizco Kruppe'yi getiren Atıl Kutuoğlu, kurduğu dostluklar sayesinde bu yüzlere para ödemiyor. Defilede giydikleri elbiseleri hediye ediyor. Yine bu yıl ilk IFW'nin en önemli konuklarından birisi de ADL/Cengiz Abazoğlu defilesi için gelen Ana Beatriz Barros olmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ