Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Akbank CarrefourSA'da 22 şube açacak - Makro Ekonomi Haberleri

        Akbank'tan yapılan yazılı açıklamada, Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, Akbank Genel Müdürü Ziya Akkurt ve CarrefourSA Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Guillaume Vicaire'in gerçekleştirdiği ziyarette Akbank ve CarrefourSA Türkiye üst yönetiminin de hazır bulunduğu ifade edildi.

        Suzan Sabancı Dinçer, ziyarette, CarrefourSA ve Akbank'ın önemli bir stratejik işbirliği başlattığını belirterek, bu işbirliğinin iki tarafa da yeni müşteri ve ek iş fırsatları yaratacağını, Türkiye'deki bireysel bankacılık müşterilerine yeni ve zengin bir hizmet modeli sunacağını kaydetti.

        Akbank Genel Müdür Vekili Hakan Binbaşgil de, Türkiye'de ''ilk defa geniş anlamda hipermarket bankacılığını başlattıklarını'' ifade ederek, şu görüşleri dile getirdi:

        ''Perakende noktasında ihtiyaç anında müşterilerin yanı başında olma ve tüm finansal ihtiyaçlarını karşılama hedefiyle yola çıktık. Bu şubeler perakende noktalarındaki müşteri talep ve ihtiyaçları doğrultusunda özel olarak tasarlandı. İlk tepkiler çok olumlu. Bu yıl sonuna kadar CarrefourSA mağazalarında 22 adet şube açmayı planlıyoruz. Carrefour Axess kredi kartı lokomotif ürünümüz. Bunun dışında da bireysel krediler, sigorta gibi ürünlere odaklanıyoruz. Bu projenin başarısı, hipermarket bankacılığında müşterilerimize ayrıcalıklı hizmetler sunmasından dolayı çok önemli. Bu nedenle bu işbirliğini ve projeyi çok yakından takip ediyor ve destekliyoruz.''

        CarrefourSA Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Vicaire ise müşteri memnuniyeti ve sadakatinde artış sağlayacak bu işbirliği ile 5 olan reyon sayılarını 6'ya çıkarttıklarını, bu yeni reyonlarında müşterilerine finansal ürünler sunmaya başladıklarını ifade etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ