Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Spor otomobilin 'en'leri GALERİ - Otomobil Haberleri

        Tüm dünyadaki koleksiyonculardan ya da sahiplerinden ödünç alınarak Madrid'e getirilen 45 adet otomobil, motor dünyası tutkunlarının, spor otomobiller tarihinde güzel bir tur atmasına olanak veriyor ve hayal kurmak isteyenlere farklı seçenekler sunuyor.

        Madrid'deki fuar alanı IFEMA'da düzenlenen sergide dünyaca ünlü Ferrari, Lamborghini, Jaguar, Aston Martin, Porsche, Pagani, Lotus gibi markaların hem klasikleşmiş hem de konsept modeldeki otomobilleri bulunuyor. 45 otomobilden bazıları dünyada tek olma özelliğine sahipken, değerlerinin 1 milyon avroya kadar ulaştığı belirtiliyor.

        İtalyan, İngiliz, Alman, İspanyol, Fransız ve Amerikan malı olan ünlü spor otomobillerine sahip olmak için ''sadece maddi gücün yeterli olmadığını'' savunan stant yetkilileri, marka prestijinin korunması noktasında müşterilerinde seçici davrandıklarını vurguluyor. Verilen bilgilerde, son dönemlerde en çok sipariş talebinin Orta Doğu ülkelerinden olduğuna dikkati çekiliyor.

        İspanya'da motor sporlarında ilk defa bu kadar üst düzey, özel otomobillerin bir araya getirildiği sergi 8 Ocak'a kadar devam edecek.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ