Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Krediler Postacı ihtiyaç kredisi getirecek! - Para Haberleri

        HABERTÜRK

        ING Bank ve PTT arasında hayata keçirilen 'Kredi Postam' uygulaması ile PTT merkezlerinde uygun fiyata kredi verilecek. İşbirliği kapsamında PTT şubelerinde 20 bin TL'ye kadar 60 aya varan vadelerle ihtiyaç başvurusu yapılabilecek. 'Kredi Postam'da faiz oranı şu an için yüzde 1.34 olarak belirlenirken, imzalanan anlaşmaya göre ING Bank, en ucuz maliyetli kredileri 75 yaş ve altındaki PTT müşterilerine sunacak.

        Stratejilerini müşterilere her daim yakın olmak üzerine kurduklarını belirten ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay “Şu anda Türkiye çapında 322 adet şubemiz bulunuyor. Bu işbirliği ile 1400'e yakın şubemiz oldu” dedi.

        “KREDİYİ ALMANIZ 5 DAKİKA SÜRECEK”

        2004 yılında kurdukları PTT Bank ile finansal posta hizmeti vermeye başladıklarını hatırlatan PTT Genel Müdürü Osman Tural “Şu anda finansal hizmetlerimizin işlem hacmi 200 milyar liraya ulaşmış durumda. ING ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğiyle finansal hizmetlerin taşraya taşınmasına katkıda bulunuyoruz” dedi. Tural, kredi alma yeterliliği olan bir kişinin başvuru yaptıktan 4-5 dakika içinde kredi alabileceğini sözlerine ekledi. Bunun yanında işbirliği kapsamında PTT çalışanları indirimli faiz oranlarından, 9 liralık dosya masrafını ödemeden yararlanabilecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ