Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Elazığ’da 3 gündür haber alınamayan şahıs, evinde ölü bulundu

        Elazığ'da 3 gündür kendisinden haber alınamayan şahıs, ekipler tarafından evinde ölü bulundu.

        Olay, Sürsürü Mahallesi 16537’inci Sokak’ta bulunan 4 katlı binanın 2’inci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evde yalnız yaşayan 47 yaşındaki Burhan Çakar’dan haber alamayan yakınları durumu sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

        HAYATINI KAYBETTİĞİ BELİRLENDİ

        Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, polisler eşliğinde girdiğin evin içerisinde Çakar’ı hareketsiz gördü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Çakar’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Şüpheli ölüm üzerine cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından şahsın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Ördeklerin güvenli geçişi için trafik durduruldu

        İstanbul'da bir ördek ailesinin karşıdan karşıya geçmesi için duyarlı bir sürücü akan trafiği durdurdu. O anlar trafikteki başka bir vatandaşın kamerasına yansıdı. (İHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ