Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Elsa Hosk: Doğumdan sonra mesleğime devam edeceğim - Magazin haberleri
        1

        Sevgilisi Tom Daly'den ilk bebeğini bekleyen Victoria's Secret modellerinden Elsa Hosk, takipçilerinin sorularını yanıtladı.

        2

        Anne olmak için gün sayan Hosk, "Gebeliğin en güzel yanı, kızımın tekmeleri; en kötü yanıysa, vücut ısısının sürekli yüksek olması" ifadelerini kullandı.

        3

        Hosk, hamileliğinin başlarında hamburger ve makarna yediğini, şimdilerde ise Tayland ve Hint mutfağına merak sardığını ifade etti.

        4

        Ünlü model, "Fiziğinizin değişecek olması sizi endişelendirmiyor mu?" sorusuna ise, "Hayır, hayat böyle şeyleri düşünmek için çok kısa. Doğumdan sonra mesleğime devam edeceğim" şeklinde yanıt verdi.

        5

        Hayatının bir döneminde alkolik olduğunu açıklayan 31 yaşındaki Hosk, geçtiğimiz aylarda kendisiyle ilgili itiraflarda bulunmuştu.

        6

        Zamanla kendini temizlediğini söyleyen Elsa Hosk, şu ifadeleri kullanmıştı:

        10 yıl önce kendimi kaybettiğim bir dönemde New York'a taşınmaya karar verdim. Herhangi bir iş rezervasyonu değildi. New York ezici oldu ve daha da kayboldum.

        Tüm problemlerin bende başladığını anlamak zaman aldı. Anladığımda temizlendim, ayıldım ve alkolik olduğumu, dışarıda ayık yaşayan bütün bir dünya olduğunu öğrendim.

        7

        Harika insanlarla ve arkadaşlarla tanıştım. Yavaş yavaş kendimi tekrar buldum. Bundan sonra olacakları hiç hayal edemezdim. Eğer herhangi bir nedenle mücadele ediyor ve kayboluyorsanız, sorun değil. Umarım devam etme ve mutluluk bulma gücünü bulursun.

        8

        Elsa Hosk

        9

        Elsa Hosk