Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 2023 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ | Emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu ve zam geldi mi? Ocak zammı ile emekli bayram ikramiyesi zam yapıldı mı?
        1

        Bilindiği gibi geçtiğimiz 2022 yılında iki kez olmak üzere emekliye 1100 TL tutarında bayram ikramiyesi verilmişti. Yeni yılın gelmesi ve yeni maaş zamlarının netlik kazanmasıyla ikramiye ücretlerinde değişim olup olmayacağı araştırılıyor. Peki, emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu, zam geldi mi? İşte 2023 emekli bayram ikramiyesi hakkında merak edilenler...

        2

        2023 BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR?

        Geçtiğimiz yıl emekli bayram ikramiyesi Asgari ücret, emekli ve memur maaşı zammı ile emekli ikramiyesi tutarının ne kadar olacağını merakla sorguluyor. 2022 yılında yılda iki kez emekliye 1100 TL bayram ikramiyesi verildi. Henüz 2023 emekli bayram ikramiyesine zam konusunda bir açıklama gelmedi. Açıklama yapılması durumunda haberimizde yer alacaktır.

        3

        EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN ÖDENİR?

        2023 yılında Ramazan Bayramı 21 - 23 Nisan, Kurban Bayramı ise 29 Haziran - 2 Temmuz tarihleri arasında idrak edilecek. Emekli bayram ikramiyesinin bu tarihlerden önce ödenmesi bekleniyor.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ