Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Emre Altuğ'un talihsiz günü - Magazin haberleri
        1

        Şarkıcı Emre Altuğ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Altuğ, gün içerisinde başına gelen talihsizlikleri paylaştı.

        2

        İlk olarak aracının lastiğinin yarıldığını söyleyen Altuğ, tamir için gittiği yerden çıkarken merdivenlerden yuvarlandığını dile getirdi.

        3

        "Arabamın lastiği yarıldı, merdivenden yuvarlandım" diyen Altuğ, sosyal medya hesabından şunları söyledi:

        4

        Efendim bir yere gidiyordum ki arabamın lastiği yarıldı ama 50 metre ötede lastikçi vardı. Gittiğim yerden çıktım, merdivenlerden yuvarlandım. Çok canım acıdı ama kontroller neticesinde yine çok önemli bir sakatlık yok.

        5

        Yarın Amsterdam'a da gideceğim. Pazartesi gelip 20. yıl konserimi de yapacağım evelallah. Uzun lafın kısası göz mü dersiniz, nazar mı dersiniz bilmem ama enerjim yüksekken hiçbir kötü enerji beni alt edemez, çok şükür. Enerjinizi yüksek tutun.

        6

        Öte yandan, Altuğ, manken Çağla Şıkel ile Emre Altuğ, 7 yıllık evliliklerini oğulları Uzay ve Kuzey’e rağmen 2015 yılında noktalamıştı.

        7

        "ÖRNEK ÇİFT" DÜZELTMESİ

        Altuğ, geçtiğimiz günlerde Çağla Şıkel ile ayrıldıktan sonra örnek bir çift olarak hayatlarına devam ettiklerini söyleyen muhabirin sözlerini, "Örnek çift' demeyelim de 'örnek anne-baba' dersek daha doğru olur" ifadeleriyle düzeltmişti.

        8

        "ÖZEL BİR ÇABA SARF ETMEDİK"

        Emre Altuğ, "Örnek olmak için özel bir çaba sarf etmedik. Sadece çocuklarımız öncelikli oldu bizim için. İnsanlar ayrıldıktan sonra görüşmek ya da arkadaş olmak zorunda değillerdir. Lakin çocuklar olduğu sürece bazı şeyler yürümek zorunda. Biz de bunu becerebildik. Ne mutlu bize" ifadelerini kullanmıştı.

        9

        Emre Altuğ'un Çağla Şıkel ile evliliğinden dünyaya gelen Kuzey ile Uzay adında iki oğlu var.