Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Eski Galatasaraylı futbolcu Erhan Önal yaşamını yitirdi! Türk futbolu yasta... Son dakika haberler - Galatasaray Haberleri

        A Milli Takım ve Galatasaray'ın efsane isimlerinden Erhan Önal hayatını kaybetti.

        Türkiye Futbol Federasyonu'ndan 63 yaşındaki Erhan Önal'ın vefatıyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

        "A Milli Takımımız ve Galatasaray´ın efsane isimlerinden Erhan Önal´ın vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.

        12 kez Ay-Yıldızlı formayı giyen Erhan Önal, Almanya´da futbola başlarken Münih Türkgücü, Bayern Münih, Standart Liege, Fenerbahçe ve uzun yıllar Galatasaray kulüplerinde oynadı. Önal, menajer ve yorumcu olarak da futbola katkı sağladı.

        Merhum Erhan Önal'a Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, sevenleri, Galatasaray Kulübü ve tüm futbol camiasına başsağlığı dileriz."

        GALATASARAY'DAN TAZİYE MESAJI

        Galatasaray Kulübü tarafından yayımlanan mesajda da "1985-1992 yılları arasında Galatasaray forması giyen, kulübümüzün 9304 sicil numaralı üyesi Erhan Önal'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, sevenleri ve camiamıza başsağlığı dileriz" denildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ