Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Erzurum'da çift başlı buzağı dünyaya geldi

        Şenkaya ilçesine bağlı kırsal Beşpınarlar Mahallesi’nde hayvancılıkla uğraşan 56 yaşındaki Korkmaz Hocaoğlu'nun gebe ineği sancılandı.

        Yapılan kontrollerde doğacak buzağının çift başlı olduğu belirlenince veteriner hekimden yardım istendi.

        İneği kontrol eden veteriner hekim, buzağıyı sezaryen yöntemi ile aldı. 2 başı, 2 kulağı, 4 gözü bulunan buzağının sağlıklı olduğu belirtildi.

        Korkmaz Hocaoğlu, "56 yaşındayım, yıllardır hayvancılık yapıyorum. İlk defa böyle bir olay gördük. Buzağının 2 başı, 2 kulağı ve 4 gözü var. Şu anda sağlık durumu iyi. Annesini emmesinde de herhangi bir sıkıntı yok" dedi.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Evinin 7'nci kat penceresinden atladı, eşi de ölü bulundu

        Eskişehir'de Mehmet Karabulut (58), oturduğu apartmanın 7'nci katındaki evinin penceresinden atladı. Karabulut yaralanırken; eve giren polis, eşi Sevim Özdemir'in (50) cansız bedeni ile karşılaştı. Şüpheli ölümle ilgili soruşturma başlatıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ