Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Eva Mendes: Özür diledim - Magazin haberleri
        1

        Amerikalı oyuncu, manken ve şarkıcı Eva Mendes, neredeyse bir ay boyunca Instagram hesabından bir paylaşımda bulunmamıştı.

        2

        Esmeralda Amada ve Amada Lee adında iki kızı olan Mendes, sosyal medyaya yaklaşımını neden değiştirdiğine dair açıklamalarda bulundu.

        3

        Bir takipçisinin sorusuna yanıt veren 46 yaşındaki Eva Mendes, kızlarından birinin kendisine telefonda çok zaman geçirdiğini söylediği için bir süredir paylaşımda bulunmadığını itiraf etti.

        4

        2011 yılında kendisi gibi oyuncu olan Ryan Gosling ile dünyaevine giren Mendes, "Kızımın bunu kişisel algıladığını söyleyebilirim ve o bir çocuk. Tabii ki kişisel algılayacak. Kişisel olmadığını açıklığa kavuşturmak için zahmet harcamadığımız sürece çocuklar olan biteni kişisel algılar" ifadelerini kullandı.

        5

        "ÖZÜR DİLEDİM"

        Ünlü oyuncu sözlerine, "Bu yüzden güzelce konuştuk, özür diledim ve dikkat edeceğime dair ona söz verdim. Hep onlarla evde olmamın her zaman orada bulunduğum anlamına gelmediğini fark ettim" şeklinde devam etti.

        6

        Eva Mendes, geçtiğimiz aylarda 'mono-threading' adı verilen göz yaşartıcı cilt gerdirme tekniğini yaptırdığını duyurmuştu.

        Instagram hesabından tuhaf süreci gösteren bir fotoğraf paylaşan Mendes, "Burada, biraz mono-threads yaptırıyorum. İlgilenirseniz sonuçları sizinle paylaşacağım" demişti.