Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa En mutlu günü son günü oldu!

        Zafer Samancı'nın haberine göre, olay geçtiğimiz pazartesi günü Konya’nın Beyşehir ilçesinde meydana geldi.

        GENÇ KIZA SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ

        26 yaşındaki Fikret Balkan ile 22 yaşındaki Meltem Ertunç'u Beyşehir Gölü'ne gezinti için götürerek orada genç kızasürpriz bir evlilik teklifi yaptı.Genç adamın teklifini şaşkınlıkla karşılayan genç kız, mutluluk gözyaşları içinde kabul etti.

        YOLDA UYUDUĞUNU DÜŞÜNDÜ

        REKLAM

        HASTANEYE GÖTÜRDÜ ANCAK...

        Birlikte yemek yiyen ve yatla gezinti yapan genç çift daha sonra Karapınar'a dönmek için Fikret Balkan’ın arabası ile yola çıktı. Karapınar'a yaklaştıklarında, otomobili kullanan Fikret Balkan, uyuduğunu düşündüğü genç kızı uyandırmak istedi. Ancak Meltem Ertunç hiçbir yanıt vermeyince otomobili durdurdu. Balkan, Meltem Ertunç'un nefes almadığını fark edince talihsiz genç kızı otomobille Karapınar Devlet Hastanesi'ne götürdü.

        UZUN SÜRE KALP MASAJI YAPILDI

        Kalp krizi geçirdiği belirlenen genç kıza Karapınar devlet hastanesindeki doktorlar uzun süre kalp masajı yaptı. kalp masajı ve müdahaleye yanıt vermeyen Meltem Ertunç, hayatını kaybetti. Meltem Ertunç'un Konya Numune Hastanesi'nde yapılan otopsisinde kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Meltem Ertunç, salı günü cenaze töreninin ardından Reşadiye Mezarlığı'nda toprağa verildi. Meltem Ertunç'un tabutuna duvak örtüldüğü öğrenildi. En mutlu günlerinde acıyı yaşan çiftten geriye evlilik teklifi sırasında çekilen fotoğrafları kaldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ