Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de günün transfer haberleri! Cenk Tosun ve Fabregas bombası... - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Başkan Ali Koç önderliğinde büyük umutlarla başlanan yeni sezonun ilk yarısında kabus yaşayan Fenerbahçe, ikinci yarıda kötü rüzgarı tersine çevirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

        2

        Teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda birçok isimle temas kuran Sarı-Lacivertliler, transferde ince eleyip sık dokuyor.

        3

        Yanal ile sürekli irtibat halinde olan sportif direktör Damien Comolli, özellikle Premier Lig'den birçok isim için nabız yokluyor.

        4

        Yine birçok oyuncu için menajerlerden kulübe teklifler gelirken Premier Lig'de Fenerbahçe ile adı geçen ya da gündeme gelen isimler şöyle:

        5

        Victor Wanyama

        Tottenham forması giyen 27 yaşındaki futbolcu, menajerler tarafından önerilse de yaşadığı sakatlık ve dönüş tarihinin belli olmaması bu transferin rafa kaldırılmasına neden oldu.

        6

        Mousa Dembele

        Tottenham'ın bir başka yıldızı Mousa Dembele de Kanarya'ya önerilen isimlerden... Belçikalı futbolcu, yaşadığı sakatlık nedeniyle bir süredir takımdan ayrı.

        7

        Orta sahada oynayan 31 yaşındaki yıldız için kiralama formülü devreye sokulabilir.

        8

        Cenk Tosun

        Beşiktaş'tan rekor bir ücretle Everton'ın yolunu tutan yıldız oyuncu, iki maçtır hocası tarafından kadroya dahi alınmıyor.

        9

        Cenk'in durumunu yakından takip eden Fenerbahçe, kiralamak için nabız yokladı. Ancak golcü oyuncu, Premier Lig'de sonuna kadar kalmak istediğini belirtip bu teklifi reddetti.

        10

        Oumar Niasse

        Cenk Tosun'un takım arkadaşı olan ve ismi transfer dönemlerinde 3 büyük takımla da sık sık anılan Oumar Niasse da forvet hattı için gündeme gelen isimlerden.

        11

        Senegalli futbolcunun Süper Lig'de sergilediği performans hala akıllarda. Listede ilk sıralarda yer almasa da transfer döneminin gidişatına göre Niasse ciddi şekilde gündeme gelebilir.

        12

        Divock Origi

        Liverpool'un genç yıldızının adı Fenerbahçe ile anılıyor ama bu transferin gerçekleşme ihtimali çok düşük.

        13

        En uygun formül kiralama olsa da Liverpool yönetimi, Belçikalı oyuncunun İngiltere'de kalmasını istiyor.

        14

        Geçtiğimiz sezonu Bundesliga ekibi Wolfsburg'da geçiren 23 yaşındaki oyuncu için 6.5 milyon Euro kiralama bedeli ödendiğini de hatırlatmakta fayda var.

        15

        Christian Benteke

        Beşiktaş ve Galatasaray'ın da gündemine gelen Benteke, Crystal Palace'ta geçen sezon beklentilerin oldukça uzağında kalırken bu sezon da sakatlık sorunları ile boğuştu.

        16

        Teknik direktör Ersun Yanal'ın istediği forvet tarzına uyan 28 yaşındaki futbolcunun kiralanması halinde Süper Lig'de eski günlerine dönebileceği konuşuluyor.

        17

        Lucas Perez

        Premier Lig'de aradığını bir türlü bulamayan isimlerden olan Lucas Perez de Fenerbahçe'nin radarına takılan isimlerin başında geliyor.

        18

        30 yaşındaki futbolcu, kulübü West Ham'la kiralık olarak uygun bir zeminde anlaşılması halinde Sarı-Lacivertli formayı giyebilir.

        19

        Eliaquim Mangala

        Kanarya'nın stoper bölgesi için gündemine aldığı tecrübeli oyuncuyu kulübü Manchester City bırakmaya hazır.

        20

        Ancak geçtiğimiz sezonu Everton'da kiralık geçiren Mangala'nın Türkiye'de oynamak istememesi bu transferi zora sokan faktör. Yine de transfer döneminin kapanmasına kadar durumu yakından takip edilecek.

        21

        Victor Moses

        Chelsea'de bu sezon formaya hasret kalan isimlerin başında gelen Nijeryalı oyuncunun ismi teknik heyetin önüne geldi.

        22

        Maviler'in devre arasındaki tavrına göre Moses kiralık olarak kadroya katılabilir.

        23

        Cesc Fabregas

        İspanyol yıldız, Fenerbahçe'nin transfer dönemindeki en büyük hedefi. Ancak Sarri'nin geçtiğimiz gün yaptığı açıklama bu konuda umutları oldukça azalttı.

        24

        Sarri, elinde Jorginho ve Fabregas'tan başka bu mevkide oynayacak oyuncu olmadığını, bu nedenle de ayrılmasına kesinlikle sıcak bakmadığını ifade etti.

        25

        Takımda çok süre alamadığı için ayrılmak istediği konuşulsa da şimdilik Fabregas transferi , Fenerbahçe açısından zor görünüyor.

        26

        Sarı-Lacivertliler'in, yine de Fabregas için transfer dönemindeki gelişmeleri yakından takip edeceği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ