Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan Konyaspor kararı! Yeni transfer...
Fenerbahçe, deprem felaketi nedeniyle Süper Lig'e verilen aranın ardından 25 Şubat Cumartesi günü Konyaspor maçıyla taraftarının karşısına çıkacak. Kritik mücadelede 3'lü savunma sistemine geri dönmesi beklenen teknik direktör Jorge Jesus, yeni transfer Oosterwolde ile ilgili kararını da verdi.
BATSHUAYI'NİN YERİNE KING
Kanarya'nın Konyaspor karşısındaki tek eksiği ise Michy Batshuayi olacak. Belçikalı futbolcu, kart cezası nedeniyle Kadıköy'deki zorlu maçta forma giyemeyecek. Jesus'un Batshuayi'nin yokluğunda Joshua King'i sahaya sürmesi bekleniyor.
PEDRO İKİNCİ YARIDA...
Sakatlığını atlatan ve Karagümrük'le oynanan hazırlık maçında yaklaşık 15 dakika süre alan Joao Pedro'nun ise ikinci yarıda maçın gidişatına göre şans bulacağı öğrenildi.
Öte yandan King'in forvetteki partnerliğini ise 20 golle krallık koltuğunda zirvede yer alan Enner Valencia yapacak.