Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de son dakika transferleri: 3 büyük bombadan haber var! FB transfer sezonu - Spor Haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        KJAER DÖNÜYOR

        Sevilla, yeni sezonda Fenerbahçe’nin eski stoperi Simon Kjaer ile yola devam etmek istemiyor.

        2

        İddialara göre; Eljif Elmas için takipte olan İspanyol ekibi, Kjaer ve bir miktar para önerecekti. Ancak dış basında, Eljif alınmasa bile Kjaer’in yeniden Fenerbahçe’ye gönderileceği belirtildi.

        3

        EŞİNİN PAYLAŞIMLARI HEYECAN YARATTI

        Kjaer'in eşi Gollert'in bugün Instagram'dan paylaştığı fotoğraflar taraftarlarda heyecan yarattı.

        4

        Gollert, Instagram Story'den İstanbul manzarasını paylaştı.

        5

        Gollert daha sonra Simon Kjaer'in uçakta çocuklarıyla şakalaştığı anları paylaşırken bu fotoğraflar transfer görüşmesi olduğuna dair iddiaları artırdı.

        6

        KOLAROV TAMAM AMA...

        Kanarya, Roma’nın sol beki Kolarov ile söz kesti. Sarı-lacivertliler oyuncuya yıllık 2,8 milyon Euro'dan anlaşma sağladı ama süre konusunda problem var.

        7

        33 yaşındaki tecrübeli sol bek üç yıllık sözleşme isterken, Fenerbahçe ise bir senesi opsiyonlu iki yıllık sözleşme teklif etti.

        8

        FEJSA BU HAFTA İMZAYA GELİYOR

        Portekiz basınında Sarı-Lacivertli takımın Benficalı oyuncu ile her konuda anlaşmaya vardığı ve taraflar arasında 3 yıllık ön mukavele imzalandığı ileri sürüldü.

        9

        Record Gazetesi’nde yer alan haberde, Fenerbahçe’nin Benfica’ya 3 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği bilgisi de yer alırken, Fejsa’nın bu hafta içinde İstanbul’a geleceği, sağlık kontrolleri ve son görüşmenin ardından 3 yıllık sözleşme imzalayacağı vurgulandı.

        10

        Fejsa, Fener’den yıllık 1.7 milyon euro alacak. Sakatlıklar nedeniyle geçen sezon Benfica’da fazla forma şansı bulamayan 30 yaşındaki Fejsa, 6 yıl forma giydiği Portekiz ekibinde 5 kez şampiyonluk gördü, toplam 13 kupa sevinci yaşadı.

        11

        Ön libero mevkisinde oynayan futbolcu Benfica kariyerinde toplam 164 maçı çıktı ve 2 gol kaydetti. Fejsa 25 kez Sırp Milli Takımı’nda oynadı.

        12

        MESUT HEYECANI

        Arsenal menajeri Unai Emery'nin istediği verimi alamadığı ve teklif olması durumunda "değerlendirilmesi" raporu sunduğu Mesut Özil için günün en iddialı haberlerinden biri France Football'dan geldi.

        13

        Mesut Özil'in bu sezonki performansıyla Arsenal taraftarını hayal kırıklığına uğrattığını sütunlarına taşıyan France Football, Özil'in maliyet ve fayda analizi yapıldığı zaman Arsenal için beklentilerin çok altında olduğunu ve Arsenal yönetiminin de Özil için tüm transfer opsiyonlarını değerlendirme kararı aldığını vurguladı.

        14

        Yaşanan gelişmelerin üzerine; Fenerbahçe taraftarları yine aşka geldi. Bir kesim; Fenerbahçe taraftarı olduğu bilinen 30 yaşındaki Türk 10 numaranın sarı-lacivertli formayı giymesinin büyük iş olacağını sosyal medyada dile getirdi. Diğer kesim de "Hangi paraya gelecek" yorumları ile olaya gerçekçi bir yaklaşımda bulundu.

        15

        Öte yandan Mesut'un yılda 20 milyon Euro (haftada 390 bin Euro-yaklaşık 2 milyon 730 bin TL) kazanmasına rağmen 6 gol, 3 asistlik performans sergilemesine vurgu yapılan haberde, oyuncunun pek çok kulübün kasasını zorlayacağı dile getirildi.

        16

        KADIKÖY YOLUNDA

        Transfere gaza basan Fenerbahçe, Ukraynalı yıldız Yevhen Konoplyanka’nın işini bitirmek üzere. Schalke 12,5 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Konoplyanka’dan üç senedir beklediği verimi alamayınca yıllık 6 milyon Euro'ya mal olan yıldızı bedavaya elden çıkarma kararı aldı.

        17

        Fenerbahçe de, Konoplyanka’ya Schalke’de vergiler hariç eline geçen 2,7 milyon Euro yıllık ücreti ödemek üzere üç yıllık sözleşme teklif etti. Ukraynalı'nın teklife sıcak baktığı ve rotasını Kadıköy’e çevirdiği belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ