Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri! 11 isimde son durum: 3 transfer açıklanacak - 30 Temmuz FB - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Gelecek sezonki kadrosuna hem kanatta hem de forvette görev yapabilecek bir isim katmak isteyen Fenerbahçe'nin transfer hedefindeki ilk isim Eric Maxim Choupo-Moting!

        2

        Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre; PSG'nin kadroda düşünmediği Kamerunlu yıldızın Fransız ekibiyle 1 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Başkan Ali Koç'un Almanya'da önce oyuncunun menajeriyle görüşeceği, ardından Fransa'ya giderek PSG ile masaya oturacağı öğrenildi.

        3

        Almanya'da doğup büyüyen 30 yaşındaki yıldız, Hamburg altyapısında top koşturmuş ve burada profesyonel olmuştu. Daha sonra Mainz, Schalke 04 ve Stoke City gibi ekiplerde de forma giyen Choupo-Moting, son olarak geçen yaz PSG'ye imza atmıştı.

        4

        DİĞER ADAY: ILSANKER

        Listedeki bir diğer oyuncu ise Leipzig'de forma giyen Stefan Ilsanker... 30 yaşındaki oyuncu hem defansif orta saha hem de stoper olarak görev yapabiliyor.

        5

        UMUT MERAŞ GELİYOR

        Öte yandan Fenerbahçe'de dün gece sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-Lacivertliler, Bursaspor'un sol beki Umut Meraş için 1,5 milyon Euro + 1 oyuncu karşılığında, yeşil-beyazlı yönetim ile anlaşmaya vardı. Transferin önümüzdeki günlerde resmileşmesi bekleniyor.

        6

        DİĞER İSİMLERDE SON DURUM ŞÖYLE

        LUİZ GUSTAVO: Ersun Yanal ısrarla Marsilya'nın ön liberosu Luiz Gustavo'yu istiyor. Daha önce sportif direktör Damien Comolli, Marsilya ile görüşmüş ancak anlaşma sağlanamamıştı.

        7

        Yönetim Marsilya’da son bir temas daha yapacak. Oyuncu için istenen rakam 9 milyon Euro. Fenerbahçe'nin teklifi ise 6.

        8

        KOLAROV: Fenerbahçe uzun süredir Roma’dan Kolarov’u istiyor. 33 yaşındaki futbolcu daha önce Kanarya’nın teklifine “Evet” demişti ancak Fenerbahçe ile Roma arasında henüz bir anlaşma yok.

        9

        YANN M'VILA: Ön libero adaylarından bir tanesi. Fenerbahçe; Crystal Palace ve West Ham ile yarışıyor. Oyuncunun kulübü Saint Etienne'in istediği rakam ise 8 milyon Euro.

        10

        KJAER: Sevilla'dan ayrılmak istiyor... Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak bakıyor ancak yıllık 4 milyon Euro maaş talebi transferdeki en büyük engel...

        11

        JUAN JESUS: Ersun Yanal'ın sol ayaklı olduğu tercihi Roma'dan Jesus... Sambacı'nın Roma ile 2 yıllık daha sözleşmesi var. İtalyanlar 28 yaşındaki stoper için 8 milyon Euro istiyor.

        12

        BAS DOST: Portekiz radyosu Radio Rennasança'nın iddiası... Sporting Lizbon'un satış listesine koyduğu 1.90’lık Bas Dost’un sarı-lacivertlilerin gündeminde olduğu ileri sürüldü.

        13

        MAHMUT TEKDEMİR: Başakşehir orta sahası Mahmut Tekdemir için Fenerbahçe, teklifini 2 milyon Euro'dan 3 milyon Euro'ya yükseltti.

        14

        MANGALA: Fenerbahçe'nin ön libero adayları arasında Orel Mangala da var. Menajerler tarafından sarı-lacivertli kulübe önerilen 21 yaşındaki oyuncunun bonservisi Stuttgart’ta. Mangala, takımı küme düştüğü için ayrılmak istiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ