Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri! Yurt dışından sürpriz bir iddia daha - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Kadrodaki eksik mevkilere takviye yapıp sezonun ikinci yarısına güçlü bir şekilde girmeyi planlayan Fenerbahçe'de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

        2

        Stopere Falette'yi transfer eden sarı-lacivertliler, oyuncuyu Türkiye'ye getirse de henüz lisans çıkartamamıştı.

        3

        Yapılandırma anlaşmasının onaylanması için Kulüp Lisans Kurulu'nun kararını bekleyen Fenerbahçe yönetimi, buradan onay alınması halinde ilk iş olarak Falette'nin lisansını çıkaracak.

        4

        Kanarya daha sonra her konuda anlaşmaya vardığı sol bek Ricardo Rodriguez'in transferini de resmen açıklayacak.

        5

        Forvet hattında Vedat Muriç'e alternatif olarak kadroya kattığı Mevlüt Erdinç'ten beklediği verimi alamayan Fenerbahçe, bu mevki için ise tanıdık bir ismi gündemine aldı.

        6

        Sarı-lacivertliler, Alanyaspor forması giyen Papiss Cisse için yoğun temas halinde.

        7

        Akdeniz ekibinde sezonun ilk yarısında 12 gol atan Senegalli futbolcu için görüşmelere devam ederken Cisse'nin de Fenerbahçe'de oynamaya sıcak baktığı kaydedildi.

        8

        Geçtiğimiz günlerde "Alanyaspor'dan ayrılmak gibi bir düşüncem yok" şeklinde sözleri basına yansıyan Cisse, bu ifadeleri yalanlamıştı.

        9

        Golcü futbolcu, Twitter'den yaptığı açıklamada "Ben bu sözleri söylemedim. Kulübümle ilginç ve yapıcı bir toplantı yaptık ve ne yaptığımızı biliyoruz. Ben yeni maceralara açığım" sözleriyle ayrılık sinyali vermişti.

        16

        Salzburg Başkanı, Avusturya basınına yaptığı açıklamada 21 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile görüştüğünü ve takımdan ayrılma ihtimalinin bulunduğu söyledi.

        17

        Kosova asıllı Alman futbolcu, bu sezon 17 maçta 7 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ