Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın transfer listesi ortaya çıktı! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fanatik'in haberine göre; UEFA ile yürüttüğü FFP görüşmeleri iyi geçen Sarı-Lacivertliler, bu yaz transferde daha rahat davranabilir. Haziran ayında seçim var ancak Aykut Kocaman şimdiden yeni sezonda istediği yıldızları belirledi. İşte Kocaman’ın listesi..

        2

        Bitmeyen sevda Wilshere - İngiliz yıldız önce sezon başında, ardından da ocak ayında Fenerbahçe’nin ilgilendiği isimlerden biri oldu. Ancak Wilshere bu sezonu Arsenal’da tamamlama kararı aldı.

        3

        Son dönemde forma şansı da buldu ancak kulübünden istediği sözleşmeyi bir türlü alamadı.

        4

        İngiliz basınına göre 26 yaşındaki futbolcu, altyapısından yetiştiği Londra ekibine sezon sonunda veda edebilir.

        5

        Sarı-Lacivertliler, İngiliz yıldızı bedelsiz olarak kadrosuna katma şansına sahip ama Wilshere’a Premier Lig’den de birçok teklif gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

        6

        Sola gençlik aşısı Shaw - Manchester United’ın 22 yaşındaki sol beki, Mourinho ile yaşadığı sorunlar nedeniyle son dönemde İngiliz basının manşetlerini süsledi.

        7

        Devre arasında Fenerbahçe’yi geri çeviren Shaw, şimdi bir an önce Portekizli menacerden kurtulmanın yollarını arıyor.

        8

        Bu nedenle 1 yıllık sözleşme uzatma opsiyonunu kullanmayacak.

        9

        İnglitere Milli Takımı’nın sol bekleri arasında yer alan, henüz 22 yaşındaki bir yıldızı bedavaya almak, her zaman bulunacak bir fırsat değil. Bu nedenle Wilshere gibi Shaw’ın da çok fazla talibi var.

        13

        Geçtiğimiz sezon 31 maçta 25 gol atan, bu sene ise 16 lig maçında 12 kez fileleri havalandırarak istikrarlı performansını sürdüren 28 yaşındaki golcü,Fenerbahçe’nin skor yollarındaki sorununa çare olabilir.

        14

        Orta sahanın gözdesi Badelj - Hırvat yıldız, Aykut Kocaman’ın Fenerbahçe’deki ilk döneminde de takımda görmek istediği oyunculardan biriydi.

        15

        Badelj, önce Almanya Bundesliga’da, son 4 sezondur da Firontenia formasıyla İtalya Serie A’da kalitesini ispatladı.

        16

        29 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi bu yaz bitiyor. Kontratında 1 yıllık opsiyon bulunsa da yıldız futbolcu artık yeni bir macera istiyor...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ