Şampiyonluğun en önemli adayı olarak başlayan ancak hiç umulmadık şekilde 4. sırada kalan Beşiktaş’ta, bu durum şüphesiz en çok başkan Fikret Orman’ı üzdü.
Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre; camia kaçan şampiyonluğun hayal kırıklığını yaşarken soluğu Artvin’de alan başkan Fikret Orman’ın apar topar bu şehre gitmesinin nedeni de ortaya çıktı. Orman’ın, Galatasaray’ın 21. şampiyonluğuna şahit olmamak için kendisini memleketinin yaylalarına attığı belirtildi. Siyah-Beyazlı takımın Sivas ile oynadığı son maça gelmeyen Orman, Sarı-Kırmızılı takımın şampiyonluk kutlamalarına İstanbul’da yakalanmamak ve hatta televizyonlarda bile görmemek için Artvin’in Hopa ilçesinin yaylarına çıkarak dünya ile bağlantısını kopardı.
GÜNEŞ İLE TOPLANTI YAPTI
İletişim cihazları ile de ilgisini kesen, telefonların bile çekmediği ıssız doğada arkadaşları ile gezen başkanın moralinin bozuk olduğu ve arkadaşlarına “Her şey bizim lehimizeydi ama bir anda değişti. Şampiyonluğu elimizle verdik “ dediği öğrenildi. Öte yandan sezonu hesapta olmayan bir yerde tamamlayan Siyah-Beyazlılar’da Artvin’den dönen başkan Fikret Orman’ın 2 gün içinde teknik direktör Şenol Güneş ile toplantı yapıp yeni sezon için değerlendirmelerde bulunacağı belirtildi.
Haberturk.com ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.
Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak Haberturk.com yorum sayfalarında yer almayacaktır.
Ayrıca Haberturk.com yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.
Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.
Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.
Haberturk.com yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.