Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray - Çaykur Rizespor maçı saat kaçta hangi kanalda (Galatasaray'ın ilk 11'i) - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig’de bu akşam evinde Ç.Rize’yi ağırlayacak olan Galatasaray, kötü gidişata ‘Dur’ demek için sahaya çıkacak. 20.30'da TT Stadı'nda başlayacak olan maç BeIN Sports'tan yayınlanacak.

        2

        Galatasaray'da sakatlığı bulunan Radamel Falcao ile sarı kart cezalısı Marcao, Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek.

        3

        Şampiyonlar Ligi’nde önümüzdeki çarşamba günü çıkacakları Real Madrid deplasmanından önce Ç.Rize karşılaşmasını düşünmelerini oyuncularından isteyen teknik direktör Fatih Terim, çıkaracağı ilk 11 konusunda henüz kesin kararını vermedi.

        4

        TT Stadı’nda son oynanan Real Madrid maçında taraftarlarla gerilen Younes Belhanda’nın Beşiktaş derbisindeki performansını da beğenmeyen Terim, öğrencisine forma verip vermemekte kararsız…

        5

        Deplasmanda karşılaşacakları Real Madrid karşılaşmasına Şampiyonlar Ligi’nde ‘Tamam, devam’ maçı gözüyle bakan İmparator, kritik maç öncesi hem Rize engelini geçmek hem de rotasyon yapma niyetinde…

        6

        Bu nedenle Rize önünde Belhanda’ya şans verip Seri’yi Şampiyonlar Ligi’nde kullanmak istiyor. Ancak Belhanda’nın kötü futbol sergilemesi halinde yine taraftarın tepkisiyle karşı karşıya kalabileceğini hesaplayan Terim, bu nedenle kararını maç saatine doğru verecek.

        16

        Adem Büyük

        17

        Florin Andone

        18

        SİNYALİ VERMİŞTİ

        Rize karşısında bazı değişikliklere gidecek olan İmparator, dev derbinin ardından gerçekleşen basın toplantısında işaret ettiği bir diğer isim de Mariano. İstikrarsız performansı nedeniyle Brezilyalı oyuncusunu da kızağa çekecek olan Terim, sağ bekte Şener Özbayraklı’ya forma verecek.

        19

        Son 8 resmi maçının 4'ünde berabere kalan 3'ünde ise sahadan mağlubiyetle ayrılan sarı-kırmızılılarda değişim rüzgarları esecek. Beşiktaş mücadelesinin ardından revizyon sinyalleri veren Terim, "Belki bazılarına haksızlık etmiş olabilirim. Bundan sonra daha çok göreceksiniz. Hatta 17-18 yaşındakileri bile görebilirsiniz" ifadelerini kullanmıştı.

        20

        “Haksızlık ettiğim oyuncular olabilir” derken Adem Büyük başta olmak üzere Jimmy Durmaz, Taylan Antalyalı gibi isimleri işaret eden Terim’in, Adem’e ilk 11’de Jimmy ve Taylan’ı ise ilerleyen dakikalarda oyuna sürmesi bekleniyor. Sezon öncesinde iyi sinyaller veren, Kayserispor mücadelesinde attığı son dakika golüyle takıma 3 puanı kazandıran, süre bulduğu anlarda ise iyi işler yapan Adem Büyük'ün ilk 11'e yerleşmesi bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ