Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri! - Galatasaray Haberleri
        1

        Yeni sezona orta saha transferi olmadan başlamak istemeyen Galatasaray'a İngiltere'den kötü haber geldi.

        2

        Sarı-kırmızılıların bir süredir peşinde olduğu Bournemouth forması giyen Jefferson Lerma'ya Lazio talip oldu!

        3

        TodoFiachajes'te yer alan habere göre Premier Lig'den düşen İngiliz ekibi kadro maliyetini geçici süre düşürmek için birkaç futbolcuyla yollarını ayırma planları yapıyor.

        4

        Haberde takımın en yüksek ücretli oyuncularından olan Lerma'nın da son birkaç saattir Serie A ekiplerinden Lazio'ya yakın olduğu belirtildi.

        5

        Lazio'nun Bournemouth'la bir süredir müzakereler halinde olduğu ve iki tarafın anlaşmaya çok yakın olduğu kaydedilirken "Oyuncu daha önce İstanbul'a yakındı" ifadelerine yer verildi.

        6

        Lazio Teknik Direktörü Inzaghi geçen gün yaptığı basın toplansıtında Vedat Muriç'le ilgili transfer sorusunu yanıtlarken "Yönetim bana başka transferler sözünü de vermişti" demişti.

        7

        ORTA SAHA ARAYIŞLARI!

        Teknik direktör Fatih Terim'in yönetimle görüşerek bir an önce orta saha transferinin tamamlanmasını istediği öğrenilirken Galatasaray idarecileri de gaza bastı.

        8

        Sarı-kırmızılıların gündeminde yer alan Kevin Strootman'ın Marsilya'dan gönderilmek istediği öne sürüldü.

        9

        Fransız ekibiyle 2023'e kadar maaşı bulunan Hollandalı yıldızın aldığı yüksek ücret nedeniyle takımda düşünülmüyor.

        10

        İki sezon önce Roma'dan 25 milyon Euro gibi yüksek bir bedelle transfer edilmesine karşın Fransız temsilcisi, Strootman'ı bonservisiyle ya da kiralık olarak elden çıkarmaya çalışıyor.

        11

        Sarı-kırmızılıların Marsilya'ya oyuncunun maaşının bir bölümünü ödeyerek Strootman'ı bedelsiz olarak kiralamak için teklif yapacağı belirtildi.

        12

        INTER'DEN NAINGGOLAN YANITI

        Sarı-kırmızılıların gündemine bonservisi Inter'de olan Radja Nainggolan gelmişti.

        13

        İtalyan gazeteci Nicola Schira'nın haberine göre; Galatasaray, Radja Nainggolan'ı satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Ancak Inter, Belçikalı orta saha oyuncusunu 18 milyon euro'luk bonservis bedeliyle birlikte vermeyi hedefliyor.

        14

        Öte yandan haberde Cagliari Başkanı Tommaso Giulini'nin de 32 yaşındaki futbolcuyu tıpkı geçen sezon gibi kiralık olarak transfer etmek istediği belirtildi.

        15

        Geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynadığı Cagliari'de 29 resmi maça çıkan Nainggolan, 6 gol - 7 asistlik bir performans sergiledi.

        16

        GEÇEN SEZON OLMAMIŞTI

        Geçen sezon Cagliari'ye kiralanan Belçikalı orta saha oyuncusu, "Galatasaray ile de görüştük ama sonuçlanmadı. Beş yıl önce buradan ayrıldığımda bir gün geri döneceğimi biliyordum" sözleriyle görüşmeyi açıklamıştı.

        17

        JOHANSEN'DEN AÇIKLAMA

        Galatasaray'ın orta saha adaylarından Stefan Johansen, Norveç Milli Takımı kampında transferle ilgili sorulara cevap verdi.

        18

        Johansen; "Fulham ile iki yılımın kaldığını biliyorum. Elbette, takıma birçok yeni oyuncu getirildi. Şu anda Fullham'ın planın ne olduğunu bilmiyorum. Koçla bu konuda bir sohbet gerçekleştirmedim" dedi.

        19

        Başarılı futbolcu, kısa bir süre içinde durumunun netlik kazanacağını ifade etti.

        20

        HENRIKSEN PORTO'YA DOĞRU

        Hull City'den ayrıldıktan sonra ismi Türkiye'de Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan 28 yaşındaki Norveçli orta saha Markus Henriksen, Porto ile görüşme halinde...

        21

        Norveç'ten Verdens Gang'ın haberine göre; bonservisi elinde olan Henriksen için Porto devreye girdi. Porto'nun teknik patronu Sergio Conceiçao'nun Henriksen konusunda istekli olduğu ve oyuncunun transferi için yönetime rapor verdiği bilgisi verildi.

        22

        Henriksen'in milli takım maçlarının ardından kulüplerle tekrar görüşeceği ve son görüşmelerin ardından kararını vereceği vurgulandı.

        23

        OZORNWAFOR YENİDEN İSPANYA'YA

        Galatasaray'a geçen yaz bonservisiyle transfer olan Valentine Ozornwafor yeniden İspanya'ya kiralanıyor.

        24

        Geçen sezon 200 bin Euro kiralama bedeliyle Almeria'ya kiralık olarak gönderilen 21 yaşındaki savunmacı yeniden aynı formayı terletecek.

        25

        Ozornwafor geçen sezon Almeria'da 3 lig maçında forma şansı bulmuştu.

        26

        ADEM BÜYÜK: BEN GİDEYİM HOCAM

        Galatasaray'a geçen yaz transfer olan Adem Büyük, sarı-kırmızılı kulüpten ayrılma kararı aldı.

        27

        Geçen sezon sakatlıklarla boğuşan Galatasaray'da Terim'in imdadına yetişen ve gösterdiği performansla taraftarın da beğenisini toplayan 33 yaşındaki futbolcu tecrübeli çalıştırıcıdan izin istedi.

        28

        Eski kulübü BtcTurk Yeni Malatyaspor'un teklifi gelmesi üzerine Galatasaray'da fazla forma şansı bulamayacağını düşünen tecrübeli golcünün Galatasaray'la olan sözleşmesi Haziran 2021'de sona erecek.

        29

        Fatih Terim'in de ayrılık kararını Adem'e bıraktığı, gitmek istemesi durumunda herhangi bir engel çıkartılmayacağı öğrenildi.

        30

        Tecrübeli golcü Süper Lig'de 26 maçta 7 gol 1 asistle oynarken Şampiyonlar Ligi'nde 2 karşılaşmada 1 gol attı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ