Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray SON DAKİKA | Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri! - Galatasaray Haberleri
        1

        Ara transfer döneminde sessizliğini koruyan Galatasaray’da sıcak para bekleyişi var.

        2

        Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre bir süredir Bankalar Birliği ile görüşmelerini sürdüren Cengiz yönetimi, Salı günü kredinin onaylanarak kasaya 250 milyon TL’nin girmesini bekliyor.

        3

        Bu paranın bir kısmını transferde kullanmayı planlayan Sarı-Kırmızılılar, büyük miktarıyla ise futbolcu ve profesyonellerin maaşlarına kullanacak.

        4

        Monaco’yla Onyekuru için pazarlık masasında olan yönetim, buradan gelen sıcak paranın bir kısmını Onyekuru’nun peşinatına aktarmayı planlıyor.

        5

        Teknik direktör Fatih Terim’in istediği takviyeleri yaparak şampiyonluğa ulaşmak isteyen yönetim, Şampiyonlar Ligi’ne gidilmesi durumunda gelecek paralarla da çarkı çevirmeyi hedefliyor.

        6

        500 BİN EURO'LUK SPONSORLUK GELİRİ OLABİLİR

        Başkan Mustafa Cengiz’in bahsettiği sponsorluğun yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

        7

        Buradan da 4.5 milyon TL’lik bir gelir bekleyen yönetimin önümüzdeki haftayla birlikte transferde gaza basacağı bildirildi.

        8

        WEST BROMWICH, MBAYE DIAGNE'Yİ İSTİYOR!

        Sky Sports'tan Lyall Thomas'ın haberine göre West Bromwich Albion, Galatasaray'ın golcü futbolcusu Mbaye Diagne ile ilgileniyor.

        9

        Haberde Galatasaray'a yapılacak kiralama teklifinde West Bromwich'in sezon sonu ligde kalması halinde zorunlu satın alma opsiyonu olacağı ifade edildi.

        10

        29 yaşındaki Senegalli futbolcu Diagne, bu sezon ligde çıktığı 14 maçta 9 gol attı. Toplamda ise Diagne'nin bu sezon 18 maçta 11 golü bulunuyor.

        11

        EMMANUEL TOKU'YA 500 BİN EURO!

        Scout ekibinin bulduğu isimlere yatırım yapmayı da düşünen sarı-kırmızılıların gündemine yeni bir isim geldi.

        12

        Uzun süredir izlenen ve eylül ayında da girişimler yapılan Emmanuel Toku için harekete geçen sarı-kırmızılılar ilk teklifini de yaptı.

        16

        MOSTAFA MOHAMED, ST. ETIENNE'E GİTMİYOR

        Galatasaray'ın ısrarla istediği Mısırlı golcü Mohamed Mustafa ile ilgili Zemalek kulübü ve teklif yapan Saint Etienne cephesinde sular durulmuyor. Sporx'in haberine göre son olarak St. Etienne başkanının "Çok yüksek paralar ve bonuslar istiyorlar" açıklamasına Zemalek başkan yardımcısı yanıt verdi.

        17

        Heshan İbrahim yaptığı açıklamada, "Saint Etienne Başkanını kulübümüzden kimlerle konuştuğunu açıklamaya davet ediyorum. Saint Etienne, yaptığı tüm suçlamaları açıklamak zorunda. Bu saatten sonra yapacakları tüm teklifleri reddediyoruz, artık görüşme yok" diyerek kulüpler arasındaki gerilimin transfere olumsuz yansıdığını duyurdu.

        18

        Fransız kulübünün başkanı, "Son teklifimizi yaptık ve 48 saat içerisinde cevap vermelerini istedik. Vermezlerse başka oyuncuya geçeceğimizi ve Mohamed konusunu kapatacağımızı ilettik. 15 günden beri bu transferi konuşuyoruz. Yaptığımız teklif çok çok büyük. İstedikleri bonus maddeleri kabul edilemez. Zaten bu teklif için ekstra bir efor sergiledik." diyerek sözlerini noktaladı.

        19

        PEŞİNDE GALATASARAY, BRAGA VE VALLECANO DA VAR

        Ayrıca iddialara göre Türkiye'den Galatasaray'ın yanı sıra Portekiz'den Braga ve İspanya'dan Rayo Vallecano'nun Mohamed için resmi teklif sunan kulüpler olduğunu ancak Zamalek'in tüm bu teklifleri reddettiği geçtiğimiz günlerde basına yansımıştı. Zamalek kariyerinde 51 resmi maça çıkan 23 yaşındaki santrfor, 19 gol atıp 4 asist yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ