Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika Galatasaray transfer haberleri! Fransızlar duyurdu: Falcao, Galatasaray'a - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig'de üst üste iki sezondur şampiyonluğu kimseye kaptırmayan, bu sezon ise yerel başarısını uluslararası arenaya çevirmek isteyen Galatasaray, transferde gaza bastı.

        2

        Ryan Babel, Adem Büyük, Valentine Ozornwafor, Şener Özbayraklı ve Jimmy Durmaz ile kadrosunu güçlendiren sarı-kırmızılılar gözünü santrfor transferine çevirdi.

        3

        Geçen sezonun devre arasında Kasımpaşa'dan transfer edilen ve sezonu gol kralı olarak tamamlayan Mbaye Diagne'yi 15 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle satmayı planlayan Galatasaray, Senegalli'nin yerine flaş bir santrfor düşünüyor.

        4

        Şampiyonlar Ligi'nde takımı sırtlayabilecek bir santrfor almayı isteyen Galatasaray'ın gündemine eski gözde Radamel Falcao geldi! Fransa'nın saygın yayın kuruluşlarından L'Equipe, sarı-kırmızılıların tecrübeli golcü için girişimlere başladığını duyurdu!

        5

        Haberde Galatasaray'ın Falcao transferini görüşmek için Fransa'ya temsilcilerini gönderdiği ve görüşmelerin başlandığı belirtildi.

        6

        Ayrıca Falcao'yu Fenerbahçe için ikna etmeye çalışanların da olduğu ancak Fenerbahçe'den henüz resmi bir girişim gelmediği belirtildi.

        7

        ARABİSTAN VE ÇİN'İ REDDETMİŞTİ!

        Monaco'dan yıllık 8.5 milyon Euro maaş alan 33 yaşındaki Kolombiyalı golcü, geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan ve Çin'den gelen teklifleri geri çevirmişti.

        8

        Falcao gelen transfer tekliflerini duyururken "Geleceğim Basra Körfezi'nde olmayacak. Monaco ile olan sözleşmeme sadık kalacağım. Hala en üst seviyede oynayabileceğimi düşünüyorum. Fiziksel olarak iyi durumdayım" ifadelerini kullanmıştı.

        9

        MAAŞINDA İNDİRİME GİTMİŞTİ!

        Monaco ile olan sözleşmesi gelecek yıl sona erecek olan Kolombiyalı yıldız, geçen sezon başında Fransa ekibiyle olan sözleşmesinde değişiklik yapmış ve yılda 14 milyon Euro olan garanti ücretinde indirime giderek 8,5 milyon Euro civarına çekmişti.

        10

        ABOUBAKAR DA GÜNDEMDE!

        Monaco'nun gelecek sezon kadrosunda düşünmediği ve bedelsiz olarak takımdan ayrılmasına izin vereceği iddia edilen Falcao'yu uygun bir maliyetle kadrosuna katmanın planlarını yapan sarı-kırmızılılar, yedekte ise Vincent Aboubakar'ı tutuyor.

        11

        Yahoo Sports Fransa'nın haberine göre Galatasaray, bir dönem Beşiktaş'ta da top koşturan yıldız oyuncu için Porto'ya resmi teklifini yaptı.

        12

        Haberde Galatasaray'ın Portekiz ekibine Aboubakar için kiralama teklifi yaptığı belirtilirken Porto'nun bu teklifi reddettiği dile getirildi.

        13

        Porto'nun Aboubakar'ı kiralık olarak değil de bonservisiyle elden çıkarmak istediği belirtildi.

        14

        Öte yandan Galatasaray'ın Aboubakar'ı, Christian Luyindama transferinde olduğu gibi satın alma opsiyonuyla kiralamaya çalıştığı öğrenildi.

        15

        "ABOUBAKAR İLE ANLAŞILDI"

        Galatasaray'ın Porto ile müzakerelere devam ettiği ve Portekiz ekibini ikna turlarını sürdürdüğü öğrenilirken sarı-kırmızılıların Aboubakar ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi.

        16

        TRT Spor'un haberine göre Galatasaray, 27 yaşındaki Kamerunlu yıldız ile prensip anlaşmasına vardı. Geçen sezonun büyük bölümünde sakatlık problemi yaşayan Aboubakar, sadece 11 maça çıkarken 4 gol attı 2 golün de hazırlayıcısı oldu.

        17

        ONYEKURU'YA RUSYA'DAN TALİP!

        Galatasaray'ın geçen sezon Everton'dan kiraladığı ve golleriyle kazanılan 22. şampiyonlukta büyük pay sahibi olduğu Henry Onyekuru'ya Rusya'dan da talip çıktı.

        18

        Galatasaray'ın Nijeryalı yıldızı 1 yıl daha kiralamak için Everton'la görüşmeler yaptığı belirtilirken İngiltere basınına göre CSKA Moskova da Onyekuru için harekete geçti.

        19

        Haberde Nijeryalı yıldızın gönlünün Galatasaray'da oynamaktan yana olduğu belirtilse de, Everton oyuncusunu en iyi teklifi getirene vermeyi düşündüğü belirtildi.

        20

        Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın şampiyonluğuna büyük katkı sağlayan 22 yaşındaki futbolcu, sarı kırmızılı forma altında 44 resmi maçta forma giyerken, 16 gol attı, 6 asist yaptı.

        21

        TOPAL VETO YEDİ!

        Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile yardımcılarının bonservisi elinde bulunan Mehmet Topal’a sıcak bakmadığı iddia edildi.