Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri! Galatasaray'da Falcao olmazsa B planı belli! 3 Ağustos GS transfer gündemi - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'da yeni forvetin kim olacağına dair heyecanlı bekleyiş sürüyor.

        2

        Sarı-kırmızılılar, Radamel Falcao konusunda büyük aşama kaydetse de Monaco'nun uzlaşmaz tavrı işi yokuşa sürüyor.

        3

        Kolombiyalı golcü, dün Aslan'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera'yı Instagram'dan takip ederken Galatasaray taraftarlarının coşkusunu yansıtan bir videoyu da beğendi.

        4

        Tüm bu gelişmeler yıldız ismin sarı-kırmızılı takıma yakın olduğu şeklinde yorumlansa da Monaco cephesinden gelen "İyi bir teklif almadığımız sürece takımdan ayrılmayacak" sözleri kafaları karıştırdı.

        5

        Başkan yardımcısı Oleg Petrov, "Onun gitmesi için Falcao seviyesinde bir oyuncu almalıyız. Takımda kalabilir" diyerek sözlerini noktalarken sarı-kırmızılı yönetim de olumsuz bir duruma karşı B planını belirledi.

        6

        Monaco'nun forvet transferi için arayışlarını yakından takip edecek olan sarı-kırmızılılar, bir yandan da listedeki diğer isimler için nabız yoklayacak.

        10

        Genk'in bir diğer golcüsü Roman Yaremchuk da hücum hattı için yedekte tutulan isimlerden...

        11

        Belçika ekibinin 23 yaşındaki Ukraynalı golcü için 2 milyon Euro talep etmesi nedeniyle Galatasaray'ın kiralama formülünü devreye soktuğu öğrenildi.

        12

        2017-2018 sezonu başında Dinamo Kiev’den 2 milyon Euro'ya Genk’e transfer olan 1.91 boyundaki oyuncu, geçen sezon 45 maçta 12 gol atıp, 3 de asist yaptı.

        16

        ORTA SAHADA İÇİN TEMASLAR SÜRÜYOR!

        Teknik direktör Fatih Terim'in çok istediği orta saha takviyesi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da rota forvet hattında olduğu gibi yine Kolombiya!

        17

        Flamengo'da forma giyen Gustavo Cuellar'ı almak isteyen sarı-kırmızılılar, Brezilya ekibinin kapısını çalacak.

        18

        3-4 milyon Euro'luk bir bonservis önermeyi planlayan sarı-kırmızılılar, teklifinin ret yanıtı alması halinde ise rotayı diğer isimlere çevirecek.

        19

        Aslan'ın bu mevki belirlediği listede başı çeken isimlerden birisi Nuri Şahin.

        20

        30 yaşındaki milli futbolcunun gelmeye sıcak baktığı ve 1 yıllık sözleşmesinin kaldığı Werder Bremen'le anlaşılması halinde imzayı atacağı kaydedildi.

        21

        HAKAN ÇALHANOĞLU BOMBASI

        Habertürk Spor'un Milan'da mutsuz olan Hakan Çalhanoğlu'nu Galatasaray'ın kiralayacağı haberi gündeme bomba gibi düştü.

        22

        Haber sarı-kırmızılı taraftarlarda büyük heyecan yaratırken teknik direktör Fatih Terim'in çok istediği yıldız futbolcu için yönetim İtalyan ekibi ile temas halinde.

        23

        Milano temsilcisi ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hakan,2017'de 21 milyon Euro'ya Leverkusen'den transfer edilmişti.

        24

        Terim'in Milli Takım'da da çok şans verdiği isimlerden olan Hakan, kariyerine tekrar yükselişe geçirmek için Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ