Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray İMZA AN MESELESİ! Galatasaray son dakika transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Kanat ve sol beke yaptığı takviyelerle transfere hızlı bir giriş yapan Galatasaray'da tüm gözler stoper transferine çevrildi.

        2

        Luyindama'nın sakatlanıp sezonu kapatması nedeniyle ara transferde İtalya'ya adeta kamp kuran sarı-kırmızılılar, gündemine bu bölge için iki isim almıştı.

        3

        Sampdoria'dan Murillo ve Roma'dan Mert Çetin için kıran kırana pazarlık yürüten sarı-kırmızılı kurmaylar, Kolombiyalı oyuncuya imzayı attırmak üzere.

        4

        27 yaşındaki futbolcu için İtalyan ekibine 1 milyon Euro kiralama bedeli önerdiği bildirilen Galatasaray'ın birkaç gün içinde bu transferi açıklaması bekleniyor.

        5

        Aslan'ın Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao'nun bu transfer için ön ayak olduğu da gelen bilgiler arasında.

        6

        ROMA'NIN İNADI KIRILMADI

        Teknik direktör Fatih Terim'in çok istediği Mert Çetin transferinde ise sarı-kırmızılılar Roma'nın inadını kıramadı.

        7

        Başkent ekibine 850 bin Euro civarında bir para öneren Galatasaray yönetiminin bu teklifi kabul görmedi.

        8

        Kiralanacaksa bile Mert'in İtalya'da kalmasını isteyen Roma'nın bu nedenle bu transferi veto ettiği kaydedildi.

        9

        FALCAO, BARÇA'NIN LİSTESİNDE!

        Luis Suarez'in sezonu kapatmasının ardından forvet takviyesi için arayışlara başlayan Barcelona için İspanyol basınından flaş bir haber geldi.

        10

        Sport gazetesi, Katalan ekibi için hazırladığı devre arasında Suarez'in yerine alınabilecek forvetler listesinde Galatasaray'ın golcüsü Radamel Falcao'ya da yer verdi.

        11

        Kolombiyalı oyuncunun Atletico Madrid ile yaşadığı La Liga tecrübesinin bunda baş faktör olduğu belirtilirken listedeki diğer isimler, Cavani ve Giroud oldu.

        12

        SEKIDIKA BEKLEMEDE!

        Galatasaray'ın Eskişehirspor'dan transfer ettiği Jesse Sekidika'nın kiralanıp kiralanmayacağı birkaç gün içinde belli olacak.

        13

        Yabancı sayısının fazlalığı nedeniyle Bursaspor'a kiralanacağı konuşulan Nijeryalı futbolcu ile ilgili kesin karar Onyekuru'nun durumuna göre verilecek.

        14

        Sıtma olan Onyekuru'nun tedavi sürecini yakından izleyen yönetim ve teknik heyet, Sekidika'nın da kiralanıp kiralanmayacağını önümüzdeki günlerde kararlaştıracak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ