Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Koronavirüs nedeniyle ligler ertelenirken transfer konusunda ise hareketli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Suudi Arabistan basınından Al Watan’ın ortaya attığı iddia gündemi sarsacak cinsten.

        2

        Haberde daha önce Galatasaray’dan satın alınan ve bu sezon sonunda mukavelesi biten golcü Bafetimbi Gomis’in sözleşme yenilememesi üzerine Al Hilal yönetiminin Radamel Falcao ile temasa geçtiği belirtildi.

        3

        Suudi ekibinin yaptığı görüşmelerde Falcao’dan olumlu yanıt aldığı, önümüzdeki sezon takımın lideri olarak Kolombiyalı yıldızı belirlendiği vurgulandı.

        4

        YERİNE SÜPER MARIO!

        İki taraf arasında yapılan görüşmelerde Radamel Falcao'nun da bu teklife olumlu yaklaşıp Al Hilal’e ‘Evet’ dediği belirtilirken Galatasaray'ın da yeni bir dünya yıldızı için düğmeye bastığı açıklandı.

        5

        Habere göre sarı-kırmızılılar, Falcao’nun yerine Balotelli’yi getirmek için şimdiden görüşmeler yapmaya başladı.

        6

        Galatasaray'la 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan Falcao'nun transferine Galatasaray yönetiminin de sıcak baktığı vurgulanırken liglerin kaderinin belli olmasının ardından yeni gelişmelerin yaşanabileceği aktarıldı.

        7

        BİR İDDİA DA KATAR'DAN

        Falcao için bir iddia da Katar basınından geldi. Habere göre; koronavirüs salgını nedeniyle yaşanan krizde maaş indirim önerisini reddeden Falcao, Katar ekini Al Sadd'a "evet" dedi.

        8

        Barcelona'nın efsane ismi Xavi'nin çalıştırdığı Al Sadd'ın Kolombiyalı yıldıza senelik 10 milyon Euro ödemeyi kabul ettiği ifade edildi.

        9

        Sarı-kırmızılıların da bu transferden ciddi bir bonservis bedeli de kazanacağı belirtilirken transfer döneminde tüm gözlerin Falcao'nun üzerinde olacağı kaydedildi.

        10

        SAKATLIKTAN DÖNDÜ COŞTU

        Bu sezon başında Galatasaray'a transfer olan Falcao yaşadığı uzun sakatlığın ardından gollerini sıralamaya başladı.

        11

        Kolombiyalı oyuncu ligde Galatasaray formasıyla çıktığı 14 maçta 9 gol atıp, 1 de asist yaptı.

        12

        SAMATTA, GELMEK İSTİYOR

        Geride kalan transfer sezonunda Galatasaray'la adı sık sık anılan Mbwana Samatta'nın ismi yeniden gündemde.

        13

        Sport Witness'ın haberine göre, Premier Lig'de Aston Villa forması giyen 27 yaşındaki futbolcunun takımının küme düşmesi halinde Galaasaray'a gitmek istediği yazıldı.

        14

        Aston Villa, 20 takımlı Premier Lig'de 25 puanla 19. sırada yer alıyor.

        15

        GENÇLİK AŞISI ANIL!

        Transfer çalışmalarında takıma genç isimleri de katmayı hedefleyen Galatasaray, bu doğrultuda bir ismi renklerine bağlıyor.

        16

        Sarı-kırmızılıları, teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'da forma giyen 20 yaşındaki Anıl Başaran ile anlaşmaya vardığı kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ