Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri (28 Mayıs 2018) - İşte Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi kadrosu - Galatasaray Haberleri
        1

        FEGHOULİ 'HAYIR' DEDİ

        Sofiane Feghouli için Fransa’dan sürpriz bir iddia geldi... UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olan Rennes’in Cezayirli kanat oyuncuna teklif yaptığı belirtilirken, Galatasaray’la Şampiyonlar Ligi arenasında boş gösterecek Feghouli’nin ‘hayır’ cevabı verdiği yazıldı. (Fotomaç)

        2

        NAGATOMO BİTİYOR

        Devre arasında kiralık geldiği Galatasaray’da süper bir performans ortaya koyan Yuto Nagatomo, Aslan oluyor. Fatih hocanın isteği doğrultusunda Japon sol bekin bonservisini almak için İnter’le temas halinde olan Sarı- Kırmızılılar, mutlu sona çok yaklaştı.

        3

        La Gazzetta Dello Sport, 3 milyon Euro (16.5 milyon TL) karşılığında Galatasaray’ın İnter’i ikna edeceğini yazarken, Nagatomo’nun da kariyerine Türkiye’de devam etmek istediğinin altı çizildi.

        4

        GALATASARAY'DA SIRA TRANSFERDE

        Galatasaray’da transfer operasyonu resmen başlıyor. Fatih Terim, geçtiğimiz hafta boyunca ekibiyle birlikte hem kamp programı hem de kadroyla ilgili detaylı rapor hazırlarken, bunu Başkan Mustafa Cengiz’e sunacak.

        5

        Tecrübeli hocanın iç piyasadaki 1 numaralı hedefi; Emre Akbaba... Alanyaspor’un başarılı orta saha oyuncusunu Terim mutlaka takımda görmek istiyor. Emre de Galatasaray’a gelmeye sıcak bakıyor. Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin de radarında olan 25 yaşındaki milli futbolcu konusunda Cim Bom aceleci olacak.

        6

        3'Ü DE GİTMEK İSTİYOR

        Gündemdeki diğer isimler Stoke City’den Xherdan Shaqiri, Everton’dan Oumar Niasse ve Celta Vigo’dan Emre Mor. Bu 3 futbolcunun ortak noktası, kulüplerinden ayrılmak istemeleri.

        7

        Shaqiri, Stoke küme düştüğü için gitmeyi planlıyor.

        8

        Niasse ve Emre Mor ise takımlarında istenmeyen adam konumunda. Şampiyonlar Ligi’ne yakışır bir kadro oluşturmayı hedefleyen Galataray’da Haziran ayı oldukça hareketli geçecek. (Fanatik)

        9

        27 MİLYONLUK TEMİZLİK

        Galatasaray Yönetimi, sözleşmesi biten oyuncular sayesinde rahatlayacak. Donk ile yeni mukavele imzalamaya hazırlanan, Nagatomo ve Denayer’i de takımda tutmak isteyen Galatasaray, mukavelesi biten diğer 6 oyuncuyla ise yeni sözleşme yapmayacak.

        10

        Hakan Balta, Yasin Öztekin, Koray Günter, Latovlevici, Carrasso ve Eray İşcan’ın yıllık maaşlarının toplamı 4 milyon 960 bin Euro yani 27 milyon liraya denk geliyor. maaş bütçesinde sağlanacak bu tasarruf ile yeni transferlerin önü açılacak. (Fanatik)

        11

        FERNANDO'YA TRANSFER TELKİFİ

        Galatasaray'da orta sahadaki kilit ismi Fernando’ya ülkesinden teklif var. Cruzeiro, 30 yaşındaki Brezilyalı yıldız için Galatasaray’a 7.5 milyon Euro’luk (41 milyon TL) bir öneri sunmaya hazırlanıyor.

        12

        Brezilya basını, Fernando konusunda Cruzeiro’nun çok ısrarlı olduğunu yazdı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise astronomik bir teklif gelmediği takdirde Fernando’nun kesinlikle satılmamasından yana.

        13

        DENAYER'DE SORUN CİTY

        Öte yandan kariyerine Galatasaray’da devam etmek isteyen Jason Denayer konusunda henüz kulübü Manchester City ile temas kurulmadı. Önümüzdeki haftadan itibaren İngiliz ekibiyle görüşmeler başlayacak.

        14

        Ancak City’nin, geçen sezon da kiraladığı Denayer’i bu kez bonservisiyle bir kulübe vermek istediği öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar ise kulübün içinde bulunduğu ekonomik durumdan dolayı kiralama formülünü devreye sokmayı hedefliyor. (Fanatik)

        15

        SELÇUK BAŞAKŞEHİR'E Mİ GİDİYOR?

        Galatasaray 2.9 milyon euro kazanan Selçuk İnan'ın maaşını 1.5 milyon euro'ya çekmesini isterken transfer iddiaları da gelmeye başladı.

        16

        İndirime yanaşmayan Selçuk'un takımdan ayrılması durumunda Başakşehir'e gideceği ifade edildi. Menajeri Batur Altıparmak'ın Başkan Göksel Gümüşdağ ile yaptığı görüşme de buna delil olarak gösterildi. (Fotomaç)

        17

        EREN DE YOLCU

        Galatasaray'da görev yapan 30 yaşın üstünde 5 futbolcu ile yollar ayrılacak. Sözleşmesi biten Iasmin Latovlevici, Yasin Öztekin, Hakan Balta, Cedric Carrasso ile yeni sözleşme imzalamayan sarı-kırmızılı takım, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Eren Derdiyok'la da yollarını ayıracak. (Fanatik)

        18

        GALATASARAY'IN 2019 KADROSU

        İlk olarak yerli kalitesini yükseltmek isteyen Fatih Terim'in listesinde 4 ismin olduğu öğrenildi. Tecrübeli hoca, Emre ve Nuri'nin yarı sıra Serdar ile Serkan'ı da istiyor.

        19

        EMRE VE NURİ ÖNCELİKLİ

        Alınan bilgilere göre Terim ilk olarak kadronun yerli kalesini yükseltmeyi düşünüyor. Tecrübeli hoca bu nedenle Emre Mor ve Nuri Şahin'in öncelikle transfer edilmesini istiyor. Terim'in listesinde iki yerli futboluncunun daha olduğu öğrenildi.

        20

        GENİŞ BİR ROTASYON İSTİYOR

        Bu isimlerin küme düşen Osmanlıspor'dan Serdar Gürler ve Konyaspor'un kalecisi Serkan Kırıntılı olduğu belirlendi.

        21

        Fatih Terim'in Serdar ve Serkan'ı geniş rotasyonda kullanmak için kadroda düşündüğü gelen bilgiler arasında.

        22

        AKBABA&TÜRÜÇ'E VETO

        Terim'in iddiaların aksine yüksek maliyetli olduğu için Emre Akbaba ve Deniz Türüç'ü düşünmediği de ifade edildi. (Takvim)

        23

        SON KARAR TERİM'İN

        Galatasaray yönetimi, Akhisarspor'da bu sezonun ikinci yarısında başarılı bir performans sergileyen Muğdat Çelik'in transferinde menajerler aracılığıyla yapılan görüşme sonrasında kararı Fatih Terim'e bıraktı.

        24

        Futbol Arena'nın haberine göre; Akhisarspor'da bu sezon özellikle ligin ikinci yarısında sergilediği performansla göz dolduran Muğdat Çelik, sarı kırmızılı takımın gündemine girdi ve Menajerler aracılığıyla Galatasaray yönetimiyle ilk görüşme yapıldı.

        25

        İLK İMZA DONK'TAN

        Igor Tudor sonrasında Fatih Terim'in gelmesiyle adeta yeniden doğan Ryan Donk, istediği mukaveleyi kapmak üzere. 32 yaşındaki orta saha oyuncusunun sözleşmesi 30 Haziran'da tamamlanacak. Ancak tecrübeli çalıştırıcı, yönetimle bir görüşme yaparak Hollandalı futbolcunun sözleşmesinin bir an önce uzatılmasını istedi.

        26

        Donk da daha önce konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bunları sezon sonunda konuşuruz. Ancak ben G.Saray'da devam etmek isterim" demişti. Önümüzdeki sezon direkt olarak Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak Sarı-Kırmızılılar'da Donk da bu arenada boy göstermek istiyor. Fatih Terim, oyuncusuyla telefonda görüştü ve onu ikna etti. (Fotomaç)

        27

        ASLAN'A GENÇ STAR

        Galatasaray için İtalyan basınından flaş bir Samuel Bastien transferi iddiası geldi. Gelecek sezon transfer çalışmalarına Fatih Terim önderliğinde başlayan Galatasaray'ın İtalya Serie A ekiplerinden Chievo'nun 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Samuel Bastien ile ilgilendiği ifade edildi.

        28

        Haberde; Chievo'nun 5 milyon euro bonservis bedeli ödenmesi halinde Belçikalı oyuncunun satışına onay vereceği belirtildi. Sarı-kırmızılı ekibin Bastien'i çok istediği ve başarılı oyuncunun gelecek sezon Galatasaray'a transfer olma olasılığının yüksek olduğu kaydedildi.

        29

        CİTY'DEN 18'LİK YILDIZ

        Galatasaray'ın, Manchester City'nin 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Phil Foden ile ilgilendiği öne sürüldü. Manchester City'nin genç yıldızı için Galatasaray ve West Ham'ın devreye girdiği iddia edildi.

        30

        İngiliz basınında çıkan habere göre; Galatasaray ve West Ham United, Manchester City'nin genç orta saha oyuncusu Phil Foden için nabız yokladı.

        31

        KİRALIK GELEBİLİR

        Haberde; West Ham United ve Galatasaray'ın ilgisine karşın Manchester City'nin Foden ile 5 yıllık yeni sözleşme imzalamaya hazırlandığı ve transferine kiralık olarak izin verebileceği belirtildi.

        32

        CAROLE YİNE KİRALIK GÖNDERİLECEK

        Sezon başında Sevilla'ya kiralanan fakat İspanya'da tutunamayan Lionel Carole, Galatasaray'a dönüş hazırlığında... Fransız sol bek sezon öncesi hazırlık kampında hazır olacak ve göze girmeye çalışacak. Fakat Fatih Terim'in Carole'a soğuk baktığı öğrenildi. Tecrübeli hocanın Nagatomo'nun yanı sıra Carole'dan daha kaliteli bir sol bek takviyesi düşündüğü ifade ediliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ