Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın yıldızı Victor Nelsson'a Milan kancası! - Galatasaray GS Haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'ın yıldızları Icardi, Torreira ve Zaniolo'ya kancayı takan İtalyan devi Milan, bu kez de Victor Nelsson'u gündemine aldı.

        2

        İtalyan devinin teknik sorumlusu Paolo Maldini, sarı-kırmızılı takımda sergilediği performansla transferin gözdesi haline gelen Danimarkalı stoper için harekete geçmeye hazırlanıyor.

        3

        SERBEST KALMA BEDELİ 25 MİLYON EURO

        İtalyan basınında yer alan haberde; 24 yaşındaki yıldızın transferine ilişkin şu ifadelere yer verildi:

        4

        "Bu sezon Galatasaray'da 22 lig maçına çıkan 24 yaşındaki Nelsson, sezon başında Sevilla'ya gidiyordu ancak taraflar bonservis bedelinde anlaşamadı.

        5

        G.Saray'da gösterdiği performansla da çok ilgi çekiyor. Milan da bu takımlardan biri... Galatasaray, Danimarkalı için 25 milyon euro serbest kalma bedeli belirlemiş durumda"

        6

        Yaz aylarında sarı-kırmızılıların kapısını çalmayı planlayan Milan'ın, Tomori ve Kalulu'dan birini satıp, Nelsson transferine kaynak yaratmak istediği belirtildi.

        7

        4 KULÜP DAHA PUSUDA

        Öte yandan haberde; Nelsson'a Milan dışında 4 kulübün daha talip olduğu ifade edildi. İtalyan ekipleri Atalanta, Fiorentina ve Sampdoria'nın yanı sıra, sezon başında hedefine ulaşamayan İspanyol ekibi Sevilla da G.Saray'ın yıldızıyla ciddi şekilde ilgileniyor.

        8

        2021-2022 sezonunun başında Kopenhag'dan 7 milyon euroya transfer edilen Nelsson'un güncel piyasa değeri 14 milyon euro'ya yükseldi.

        9

        Galatasaray'da bu sezon lig ve kupa dahil 24 maça çıkan Nelsson'un sarı-kırmızılı kulüple 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.