Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray taraftarı, Muslera'yı "Büyük kaptan" olarak çağırdı - Galatasaray Haberleri
        1

        Kasımpaşa maçında Selçuk’tan daha önce ısınmaya çıkan Muslera’yı tribüne çağıran Galatasaraylı taraftarlar, milli futbolcu sahaya adım attığında bir kez daha Uruguaylı kaleciye sevgi gösterisinde bulundu. Bu sırada ‘Büyük kaptan’ temposu tutuldu...

        2

        Gazete Habertürk'ten Volkan Köse'nin haberine göre Antalya deplasmanında oyuna girdikten sonra skorun eşitlenmesiyle eleştiri oklarının hedefine konulan Selçuk İnan’a taraftarların tepkisi sürüyor.

        3

        Dünkü karşılaşma öncesi tribünler, yönetime ve milli oyuncuya “kaptanlık” üzerinden mesaj verdi.

        4

        DUYUNCA YÜZÜ ASILDI

        Sarı-kırmızılı taraftarlar, Selçuk İnan’dan çok daha önce ısınmaya çıkan yeni kaptan Muslera’yı tribüne çağırdı.

        5

        Yedekler arasında bulunan Selçuk sahaya çıktığında taraftarlar, bir kez daha Muslera’yı tribünlere çağırıp ‘Büyük kaptan’ şeklinde tempo tuttu.

        6

        Bu durum karşısında Selçuk’un keyfi iyice kaçtı.

        7

        Antalya maçında oyuna girdikten sonra Selçuk’un, Muslera’dan bandı alması çok konuşulmuş, taraftarlar buna tepki göstermişti.

        8

        Muslera bandı kendisinin verdiğini söylemiş, Selçuk da “Bu tartışmalar içimi acıtıyor” demişti.

        9

        ‘SELÇUK SAYGIYI HAK EDİYOR’

        Galatasaray'ın hocası Tudor, Selçuk’la ilgili sorular üzerine “Öncelikle böyle bir galibiyetten sonra Selçuk konusuyla gelmek doğru değil” şeklinde serzenişte bulundu.

        10

        Öğrencisine sahip çıkan Tudor, “Selçuk bizim kaptanımız, bizimle kontratı var. Galatasaray’a çok şey katmış bir isim. Hatırladığım kadarıyla kaptan olarak birçok şey kazandı burada. Ama futbolda insanlar bu tip şeyleri çabuk unutuyorlar. Ben çok yakınım Selçuk’a. Bence herkesten daha fazla saygı hak ediyor” dedi.

        11

        Öte yandan Galatasaray Sportif AŞ Futbol Direktörü Cenk Ergün de Selçuk İnan'la ilgili olarak açıklama yapan isimlerdendi ve sarı-kırmızılı yönetici şunları söyledi;

        12

        "Selçuk İnan ülke futbolunun en tecrübeli oyuncularından biri. Çok büyük şampiyonluklara, zaferlere şahit oldu Galatasaray'da. Galatasaray'a kendini adamış bir oyuncu, takımın önemli parçalarından biri."

        13

        Kariyerini Barcelona'da sürdüren Galatasaray'ın eski kaptanlarından Arda Turan da milli futbolcuya destek verenler arasındaydı.

        14

        23 Ağustos'ta kişisel Instagram hesabından paylaşımda bulunan Arda, Selçuk İnan'ın Galatasaray'ın kazandığı son 10 kupada önemli paya sahip olduğuna değinmiş ve şunları söylemişti;

        15

        "Onu sevmeyebilirsin, kötü mü oynadı, evet bence de biraz. Ama kardeşim ne oluyor? Ne olmuş bize..."

        16

        "Şu dördüncü yıldızı ilk biz takalım' diyen biz değil miydik? Son 10 kupayı bize kim kaldırdı, kimdi mimarlarından biri, ne oldu bizim vefamıza..."

        17

        "Biz hep kazanınca mı Galatasaraylıyız? Onu kalbimizden, hayatımızdan, formamızdan atacaksak bile saygıyla yapalım. Hak ettiği bu."

        18

        "Sadece birazcık saygı. 'Sana ne' deme bana. Senin gibi Galatasaray taraftarıyım, hakkım var."