Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Gaziantep Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta? Son dakika: Terim'in 11'i - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray, Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda bu akşam Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Kalyon Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1'den yayınlanacak.

        2

        Süper Lig'de son iki maçını kazanan Galatasaray, sezonun ilk yarısını, 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet sonucunda topladığı 39 puanla üçüncü sırada bitirdi. Ligde oynadığı maçların 9'unu kazanan, 8'inde berabere kalan ve 3'ünü kaybeden Gaziantep FK ise ilk yarıyı 35 puanla dördüncü sırada tamamladı.

        3

        Ligdeki son 2 maçını kazanan Sarı-Kırmızılılar'da teknik direktör Fatih Terim, sıkışık fikstürdeki kritik virajı iyi dönmek istiyor. Gaziantep maçının ardından Başakşehir ve Fenerbahçe'yle karşılaşacak olan Cimbom, 8 günde 3 zorlu mücadeleye çıkacak. Denizli ve Malatya galibiyetleriyle birlikte morallenen takımının havasını beğenen İmparator, Gaziantep önünde mutlak galip gelmeleri konusunda öğrencilerini uyardı.

        4

        Takımının galibiyet alışkanlığı kazanmasını isteyen Terim'in, "Rakiplerimiz kolay hata yapmıyor. Zirveden uzaklaşmamak için mutlaka galip gelmeniz gereken bir müsabakaya çıkacaksınız. Üst üste 3. galibiyetimizi alıp seriyi sürdürün" dediği kaydedildi.

        5

        6 FUTBOLCU KADRODA YER ALMAYACAK

        Galatasaray'da tedavi ve adaptasyon çalışmaları devam eden Sofiane Feghouli, Oğulcan Çağlayan, Şener Özbayraklı, Emre Taşdemir ve Radamel Falcao maçta forma giyemeyecek. Yılbaşı gecesi yaşadığı havai fişek kazası nedeniyle tedavisi süren Omar Elabdellaoui de maçta oynayamayacak.

        6

        DİAGNE DE YOK!

        Yeni transferler Halil İbrahim Dervişoğlu ve Henry Onyekuru kafileye dahil edilirken, West Bromwich Albion'a kiralık olarak gitmesi beklenen Mbaye Diagne ise kadroya alınmadı.

        7

        ONYEKURU SÜRE ALACAK

        Galatasaray'ın 3. kez kiraladığı Henry Onyekuru, bir diğer yeni transfer Halil Dervişoğlu'yla birlikte Gaziantep deplasmanına götürüldü. Henüz birkaç antrenmana çıkan oyuncularını bu maç için ilk 11'de düşünmeyen teknik direktör Fatih Terim'in, Nijeryalı öğrencisine kısa süre de olsa forma vereceği öğrenildi. Gaziantep ve Başakşehir maçlarında Onyekuru'yu sonradan oyuna alarak maç kondisyonunu arttırmak isteyen İmparator'un, 8 gün sonra oynanacak Fenerbahçe derbisine 24 yaşındaki öğrencisini ilk 11'de çıkarmayı planladığı bildirildi.

        8

        4. RANDEVU

        Galatasaray, Süper Lig'de ikinci sezonunu geçiren Gaziantep FK ile 4. kez karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılı takım, geçen sezon oynanan maçlarda deplasmanda 2-0 yendiği rakibi ile sahasında 3-3 berabere kalmıştı. Galatasaray, bu sezonun ilk yarısında yapılan maçta ise rakibini 3-1 mağlup etmişti.

        9

        FATİH TERİM'İN 11'İ:

        Muslera