Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Gaziantep'te binada yaşanan patlama sonrası 1 gözaltı - Güncel haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Gaziantep'te, 80 daireli rezidansta yaşayan Uğur Y., yöneticiyle tartışmasının ardından yönetim ofisinin bulunduğu girişe, hazırladığı 2 el yapımı patlayıcıyı attı.

        DHA'nın haberine göre, kimsenin yaralanmadığı olayda yönetim ofisinde hasar meydana gelirken, Uğur Y. gözaltına alındı.

        Olay, sabah karşı meydana geldi. 80 daireli rezidansta yaşayan Uğur Y.'nin dairesinde gece elektrik kesildi. Bunun üzerine kartına elektrik yüklemesi yapmak isteyen Uğur Y. ile ismi öğrenilemeyen bina yöneticisi arasında tartışma yaşandı.

        GÖZALTINA ALINDI

        Tartışmanın ardından Uğur Y., saat 04.00 sıralarında, yönetim ofisinin girişine, kendi hazırladığı 2 el yapımı patlayıcıyı attı. Patlama sesini duyanların ihbarıyla bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kimsenin yaralanmadığı olayda yönetim ofisinde ve bina girişinde hasar oluşurken, polis de rezidans yöneticisinin verdiği bilgi doğrultusunda Uğur Y.’yi gözaltına aldı.

        REKLAM

        Uğur Y.'nin dairesinde yapılan aramada da el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan materyaller ele geçirildi. Gözaltına alınan ve çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenilen Uğur Y.’nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ