Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Gigi Hadid ile Zayn Malik ayrıldı!
        1

        2015'ten bu yana bir dargın bir barışık aşk yaşayan 'One Direction'ın eski solisti Zayn Malik ve model Gigi Hadid ile ilgili iddialar sosyal medyanın gündemine oturdu.

        2

        Khai adında 1 yaşında çocukları bulunan Malik ile Hadid'in ilişkilerine son verdiği ileri sürüldü. Ancak iddialar bununla da sınırlı kalmadı.

        3

        'ŞİDDET' İDDİASI

        Çiftin ayrılık nedeni olarak Zayn Malik'in ünlü modelin ailesiyle yaşadığı sıkıntılar olduğu ileri sürüldü. TMZ'nin haberine göre; Gigi Hadid'in annesi Yolanda Hadid, Malik'in kendisine şiddet uyguladığını iddia etti.

        4

        "KIZIMIN İYİLİĞİ İÇİN..."

        Bu suçlamalara yanıt veren ünlü şarkıcı, aralarında yalnızca sözlü tartışma olduğunu ifade ederek, "Yolanda Hadid'e vurduğum yönündeki iddiaları reddediyorum. Kızımın iyiliği için daha fazla detay vermeyi reddediyorum. Umarım Yolanda aile sorunlarının mahremiyet içinde çözülebilmesi için yanıltıcı suçlamalarını yeniden değerlendirir." dedi.

        5

        GIGI'DEN AÇIKLAMA

        Gigi Hadid’in temsilcisinden de bir açıklama geldi: “Gigi, yalnızca Khai için en iyisine odaklandı. Bu süre zarfında mahremiyet istiyor.”

        6

        KARDEŞİ SOSYAL MEDYADAN DESTEK VERDİ

        Zayn Malik'in kız kardeşi Waliyha Malik Azad da sosyal medya hesabı üzerinden ağabeyine destek mesajları paylaştı. Azad'ın bazı paylaşımları da Gigi Hadid'in ailesi ile Zayn Malik arasında kapalı kapılar ardında başka gerilimler yaşandığı düşüncesini akıllara getirdi.

        Şifreli bir mesaj paylaşan Waliyha Malik Azad, bir paylaşımında "Bu yıldan üç ders çıkardım; insanları oldukları yerde bırakın, durumları olduğu gibi kabul edin ve her aksiyon bir tepki gerektirmez." diye yazdı.

        7

        "KARMA PEŞİNDEN GELİR"

        Ağabeyi Zayn Malik'in, konuyla ilgili açıklamasını kendi sayfasında yayınlayan Azad'ın en çok merak uyandıran mesajı ise şu oldu:

        Karma, eninde sonunda herkesin peşinden gelir. Hayatın boyunca başka insanları rahatsız edip sonra da bundan kurtulamazsın.

        Zayn Malik'in ailesinin her zaman onun arkasında olduğunu ve hiçbir desteği esirgemeyeceğini vurgulayan Waliyha Malik Azad, "Ne ekersen onu biçersin. Er ya da geç evren senden hak ettiğin intikamı alır!" dedi.

        8

        "ALLAH SENİ EN SEVDİĞİN ŞEYDEN SINAYACAKTIR"

        Genç kadın bir başka paylaşımında da "Allah seni en sevdiğin şeyden sınayacaktır. Allah seni en korktuğun yerden sınayacaktır, Allah seni en nefret ettiğiniz şeyden sınayacaktır. Ama Allah asla seni, üstesinden gelemeyeceğin bir durumda bırakmayacaktır." ifadelerini kullandı. Waliyha Malik Azad bu paylaşımını "Yolun her adımında Allah'a güven. İradenin olduğu her yerde bir yol vardır. Allah'a tevekkül et. Elhamdülillah imtihanlar için, Elhamdülillah nimetler için." sözleriyle bitirdi.

        9

        SAKLAMAYI TERCİH ETMİŞTİ

        Malik ile Hadid, kızları Khai'yi geçtiğimiz yıl eylül ayında kucaklarına alarak ilk kez anne-babalık duygusunu yaşamıştı. Çift, bebeklerinin olacağını uzun bir süre açıklamamayı tercih etmişti.

        Koronavirüs salgını ve sosyal izolasyon süreci, onların bu özel sırlarını gözlerden uzak tutmasına yardımcı olmuştu.

        10

        "DÜNYAMIZI DEĞİŞTİRDİ"

        Bebeğini kucağına alan Gigi Hadid, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Kızımız aramıza katıldı ve çoktan dünyamızı değiştirdi." demişti.

        11

        "ÇOK MUTLUYUM"

        Sevgilisi gibi heyecanını sosyal medya hesabından paylaşan Zayn Malik ise şu ifadeleri kullanmıştı:

        Duygularımı kelimelerle anlatmak imkansız. Bu küçücük insana duyduğum sevgi, tecrübelerimin ötesinde. Hayatımda olduğu için çok mutluyum ve benim bebeğim olduğunu söylemekten gurur duyuyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ