Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gökçe Bahadır'dan Emir Ersoy açıklaması: Bizi müzik birleştirdi - Magazin haberleri
        1

        Yunan işletmeci Yiannis Magnos ile ilişkisini noktaladıktan sonra uzun süredir yalnız olan Gökçe Bahadır, aradığı aşkı sonunda buldu. Haziran ayında müzisyen Emir Ersoy'un "Sezenli Şarkılar" projesinde birlikte yer alan ikilinin arkadaşlığı kısa sürede aşka dönüştü.

        2

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Ünlü oyuncu, önceki akşam Etiler'de objektiflere yansıdı. Yeni başlayan ilişkisini doğrulayan Gökçe Bahadır, "Daha çok yeni bir birliktelik. Albüm yapmıştık birlikte o vesileyle tanıştık" dedi.

        3

        "BİZİ MÜZİK BİRLEŞTİRDİ"

        Gazetecilerin, "Sizi müzik birleştirdi diyebilirmiyiz?" şeklindeki soruları üzerine ise tebessümle cevap veren Bahadır, "Evet müzik birlikteliğimize vesile oldu" dedi. Yeni bir dizi projesiyle ekranlara geleceğinin söyleyen oyuncu, "Şimdi kostüm provasından çıktım. Detayları ilerleyen günlerde konuşuruz" diyerek aracıyla bulunduğu yerden uzaklaştı.

        4

        EMİR ERSOY HAKKINDA

        14 Ekim 1977 yılında, Türkiye'de "Calypso Kralı" lakabıyla tanınan Metin Ersoy'un oğlu olarak İstanbul'da dünyaya gelen Emir Ersoy, yıllar sonra, "Küçükken en büyük zevkim, babamın konserlerinde orkestranın arasında oturmaktı." diyebilecek kadar latin müzigi ile iç içe büyüdüğü bir çocukluk yaşadı.

        1997 yılının sonundan itibaren babası ile aynı dönemin tanınan sanatçılarından Alpay ile yolları kesişti. Yaklaşık 3 yıl süren bu birlikteliğin ardından Alpay'ın "Küçük Bir Öykü" adlı albümünün aranjörlüğünü üstlendi.

        5

        1998 yılında Cüneyt Akgün ile birlikte Mojito adlı latin-jazz grubunu kurdular ve Türkiye'de birçok yerde bu isim adı altında konserler verdiler.

        2007 yılında Almanya'da yaşayan Fas asıllı şarkıcı Saad Chemmari'nin Sahar, Gülcan Altan'ın Gülümser ve Cüneyt Akgün'ün Koyu adlı albümlerinin aranjörlüğünü üstlenen Emir Ersoy Cuban Portrait adını verdiği latin-jazz tarzındaki ilk albümünün kayıtlarını da 2008 yılının Şubat ayında tamamladı.

        2009 yılında solo kariyerine daha fazla eğilen Emir Ersoy'un, Türkiye'nin ilk latin-caz albümü özelliğine sahip Cuban Portrait isimli albümü Soulfulworks Records etiketiyle piyasaya sürüldü. Ayrıca aynı yıl Türk Metal grubu Sexen'in klavye düzenlemelerini, miks ve mastering lerini de üstlendi. Bir yandan solo konserlere çıkarken bir yandan da salsa orkestrası projesi olan Projecto Cubano ile sahne almaya devam etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ