Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Gomis gerçeği ortaya çıktı! Beşiktaş... - Galatasaray Haberleri
        1

        Gomis olaylı bir şekilde Galatasaray'dan gitti ama tartışması bitmedi!.. Hem Başkan Mustafa Cengiz hem de yöneticiler her seferinde "Biz satmadık, Gomis kendi gitti" dese de yaşananlar ortaya çıktı...

        2

        Takvim'in haberine göre; Suudiler'in hedefinde Alvaro Negredo vardı. Ancak Beşiktaş ile anlaşma sağlanamadı. Bu gelişmeyi öğrenen Galatasaraylı yöneticiler hemen Suudi yetkililerle temas sağladı.

        3

        Galatasaray'dan gelen "Gomis'i size verelim" önerisine olumlu yaklaşan Al Hilal, 6 milyon Euro'ya anlaşmayı tamamladı. Ardından Gomis'e ulaşıldı, "Biz Al Hilal ile anlaştık" mesajı gönderildi.

        4

        Gelişmeleri büyük bir şaşkınlık içinde Paris'te öğrenen Fransız futbolcu çok moralsiz bir şekilde İstanbul'a döndü. Menajeri Mendy mecburen Al Hilal ile masaya oturdu ve anlaşmalar yapıldı.

        5

        Gomis'in eşyalarını toplarken sarf ettiği sözler transferin nasıl gerçekleştiğini belgeler nitelikteydi: "Nereye gidiyorum bilmiyorum. Beni neler bekliyor bilmiyorum. Gidip başıma neler gelecek göreceğim."

        6

        Gomis daha sonra takım arkadaşları ve teknik heyetle vedalaştı...

        7

        9 MİLYON EURO!

        Öte yandan Milliyet Gazetesi Yazarı Şansal Büyüka, dünkü yazısında Suudi Arabistan'ın Al Hilal takımına giden Bafetimbi Gomis'in transferi ile ilgili önemli bir ayrıntı paylaştı. İşte o detay...

        8

        "Galatasaray Başkanı ve yönetimi Gomis’i 6 milyon euroya, yani çok ucuza sattığı gerekçesiyle ciddi anlamda eleştiriliyor. Benim bildiğim Gomis’in içeride de 3 milyon euroya yakın alacağı vardı. O alacağı silip gitti."

        9

        "Diyebilirsiniz ki “madem böyle, yönetim bunu niye açıklamıyor?” Nasıl açıklasınlar? UEFA’ya, “Futbolculara borcumuz yoktur” diye beyanları var. Sonuçta benim bildiğim Gomis, 6 milyon euroya değil, alacaklarını da silinince 9 milyon euroya gitti."

        10
        11

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ