Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gönül Dağı bu akşam var mı yok mu? 25 Şubat 2023 TRT 1 yayın akışı ile Gönül Dağı dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak, bugün var mı?
        1

        "Gönül Dağı yeni bölüm bu akşam var mı yok mu?" soruları gündeme geldi. TRT 1 ekranlarında her cumartesi günü izleyiciyle buluşan yapım özellikle dizi severler tarafından yakından takip ediliyor. Depremin etkisi sebebiyle bir süre yayın arası veren dizilerden biri olan Gönül Dağı'nın yeni bölüm tarihi ve konuya ilişkin merak edilenleri haberimizde derledik. İşte detaylar...

        2

        GÖNÜL DAĞI BU AKŞAM VAR MI?

        TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi bu akşam yayın akışında yer alıyor. Gönül Dağı 25 Şubat Cumartesi günü saat 20.00'da ekranlara gelecek.

        3

        TRT 1 YAYIN AKIŞI (25 ŞUBAT CUMARTESİ)

        06:20 İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı

        06:30 Vuslat

        09:40 Hayallerinin Peşinde

        11:00 Yürek Çıkmazı

        13:30 Alparaslan: Büyük Selçuklu

        16:10 Teşkilat

        19:00 Ana Haber

        4

        20:00 Gönül Dağı

        23:40 Pelin Çift İle Gündem Ötesi

        01:00 Pelin Çift İle Gündem Ötesi Artı

        01:30 Alparslan: Büyük Selçuklu

        03:50 Yürek Çıkmazı

        05:30 Kapanış

        5

        GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

        Taner ve Yasemin'in nişanı gerçekleştikten sonra yıldırım nikahıyla evlenmeye karar verirler. Nikah saati yaklaştığında Taner, Yasemin'le ilgili bir gerçeği öğrenir. Taner'in tepkisi ne olacaktır? Gedelli'nin Sesi Gazetesi, halk tarafından tepkiyle karşılanmıştır. Ramazan'ın evinin önüne gelen halk, Ramazan'ın dışarı çıkmasını engeller.

        6

        Ramazan, Taner'in nikahına yetişebilecek midir? Muammer ve Ciritçi Abdullah, bir yolculuğa çıkarlar. Baba oğulun yaptıkları bu yolculukta ikiliyi neler beklemektedir? Kasabadan gitmek isteyen Erkan'ın yüklü bir paraya ihtiyacı vardır. Erkan suç işlemek üzereyken kasabalılar tarafından jandarmaya ihbar edilir. Erkan'ın suçunu kim üstlenecektir?

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ