Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gözlerinize inanamayacaksınız! En Son Babalar Duyar'ın Ceren'i Jale Azaklı'nın eski halinden eser yok! En Son Babalar Duyar'ın Ceren'inin son hali herkesi şaşırttı!
        1

        Jale Azaklı Özkan, En Son Babalar Duyar dizisinde canlandırdığı Ceren karakteri ile hafızalara kazınmıştı.

        2

        2000'li yılların başlarında ekran hayatına başlayan En Son Babalar Duyar'ın çocuk oyuncusu artık büyüdü.

        3

        2015 yılında Ömür Özkan ile dünyaevine giren Jale Azaklı, 2021 yılında anne olmanın tadına varmıştı.

        4

        Azaklı, 'Biri Bizi Gözetliyor', 'Gelinim Olur Musun?', 'Popstar', 'Akademi Türkiye' yarışmalarının yanı sıra 'Tatlı Hayat', 'Avrupa Yakası' ve 'Dadı' gibi yapımlar ekran karşısına geçti.

        5

        Ayşegül Atik, Ali Erkazan, Levent Ülgen, Hatice Aslan, Arzu Balkan ve Ali Sunal ile rol alan En Son Babalar Duyar dizisinin Ceren'i inanılmaz değişimiyle ağızları açık bıraktı.

        6

        Bir dönemin çocuk yıldızının eski halinden eser yok.

        7

        Ünlü oyuncu yıllar içerisindeki değişimiyle adından söz ettirdi.

        8

        BU DİZİDE ROL ALDIĞIM İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM

        Dizinin yapımcısı Birol Güven ile görüşmesinden bahseden Azaklı, "Seçmelerde benim yaşlarımda pek çok aday vardı. Birol hocamın odasına götürdüler. Benimle ilgili biraz konuştuktan sonra 'Ezberin kuvvetli mi senin?' dedi, ben de 'Evet, kuvvetli' yanıtını verdim. Sonrasında beni 'Ayrılsak da Beraberiz'in setine gönderdi. Orada ufak bir prova yaptık ve rol benim oldu. Sonrasında 4 sezon boyunca 'En Son Babalar Duyar' dizisindeydim. Böyle bir projede yer aldığım için kendimi çok şanslı hissediyorum." ifadelerini kullandı.

        9

        KİLOLARIM YÜZÜNDEN ROL VERİLMEDİ

        Ekranlardan uzaklaşmasının nedeni olarak kilolarını gösteren Azaklı, "Siz ne kadar güzel olursanız olun o yaşlarda kilolu çocuk oyuncu pek istenmiyor. 14 yaşlarındayken sevgili Reha Özcan ile kısa bir projede yer almıştım. Kendisini de çok severim. Bana bir sohbet esnasında 'Jalecim sen bu kiloyla ancak ileride orta yaşlı bir kadın rolüyle oynarsın.' demişti. Gerçekten doğru... Çünkü bizim sektörümüzde kilolu bir çocuksanız, gençseniz oyunculuk yapmakta zorlanıyorsunuz. Ekran güzelliğinin yanı sıra artık sosyal medya takipçisi de istiyorlar." ifadelerini kullandı.