Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe Göztepe: 2 - Ankaragücü: 1 | MAÇ SONUCU - Futbol Haberleri

        Göztepe ile Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında karşı karşıya geldi.Maç öncesi 35 puanla 15. sırada yer alan Göztepe, rakibini 2-1 yenerek ligde kalmayı başardı.

        Karşılaşmanın 14. dakikasında ev sahibi, Alpaslan ile öne geçti.

        İlk yarı 1-0 sona erdi.

        74. dakikada Ankaragücü, Pazdan ile skoru eşitledi.

        84. dakikada Göztepe penaltı kazandı. Topun başına geçen Deniz Kadah takımını ligde tutan golü attı: 2-1.

        Puanını 38'e yükselten Göztepe, rakipleri Bursa ve Erzurum'un kazanmasına rağmen ligde kalmayı başardı.

        SPOR TOTO SÜPER LİG'İN PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ...
        REKLAM

        MAÇTAN NOTLAR

        Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında MKE Ankaragücü ile ligde kalma yolunda kritik müsabakaya çıkan Göztepe'nin teknik direktörü Tamer Tuna, bir önceki maçın ilk 11'inde değişiklik yapmadı.

        Süper Lig'de son haftaya küme düşme hattının hemen üzerinde, Bursaspor'un 1, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un 3 puan önünde giren Göztepe'yi sezonun son karşılaşmasında taraftarları yalnız bırakmadı. Bütün sezon olduğu gibi stadı dolduran sarı-kırmızılı taraftarlar, tezahüratlarla takımlarına destek verdi.

        Geride kalan hafta Demir Grup Sivasspor'u 3-1 yenerek ligde kalmayı garantileyen MKE Ankaragücü'nün taraftarları da müsabakayı kendilerine ayrılan bölümde takip etti.

        GÖZTEPE'DE DEĞİŞİKLİK YOK

        Süper Lig'e tutunma yolunda önemli bir müsabakaya çıkan Göztepe'nin teknik direktörü Tamer Tuna, geçen haftaki Bursaspor maçının ilk 11'inde değişiklik yapmadı. Sarı-kırmızılı ekipte cezasını tamamlayan Wallace Reis ile sakatlığı geçen Yasin Öztekin yedek soyundu.

        MKE Ankaragücü'nde ise teknik direktör Mustafa Kaplan geçen hafta 3-1 kazandıkları Demir Grup Sivasspor karşılaşmasının ilk 11'inde 2 zorunlu değişiklik yaptı. Sarı kart cezalıları Ante Kulusic ile Tyler Boyd'un yerine Alihan Kubalas ve Oscar Scarione ilk 11'de kendilerine şans buldu.

        Göztepe'de süre bulamayan ve devre arasında MKE Ankaragücü'ne transfer olan Oscar Scarione eski takımına rakip oldu. Scarione bu sezon 2. kez müsabakaya ilk 11'de başladı.

        Şampiyonun belli olduğu Spor Toto Süper Lig'in son haftasında düşme hattında çok önemli maçlara çıkacak Göztepe, Bursaspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor'dan lige tutunacak ekip belki de ince averaj hesaplarıyla belli olacak.

        Süper Lig'de, sezonun tamamlanmasına bir hafta kala Galatasaray, Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup ederek 22. şampiyonluğuna ulaştı. Düşme hattında ise Bursaspor, Göztepe ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor takımları son hafta ligde kalabilmek için maçlara çıkacak. Bu ekiplerden ikisi Süper Lig'e veda edecek.

        Akhisarspor'un düşmesinin kesinleştiği ligin 34. haftasına, Göztepe 35 puanla 15'inci, Bursaspor 34 puanla 16'ncı, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise 32 puanla 17'nci sırada girdi.

        BORNOVA STADI

        Harita
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ