Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe Göztepe'de İlhan Palut dönemi sona erdi - Futbol Haberleri

        Göztepe Kulübü'nden yapılan açıklamada, İlhan Palut'un istifasını yönetim kuruluna ilettiği belirtildi.

        Açıklamada "Yapılan karşılıklı görüşmenin ardından hocamızın istifası kabul edilmiştir. İlhan Palut ve ekibine katkılarından ötürü teşekkür ediyor, devam eden kariyerlerinde başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

        PALUT'TAN AÇIKLAMA

        Göztepe'deki teknik direktörlük görevinden istifa eden İlhan Palut, "Ayrılmamın hem Göztepe hem de benim için daha doğru bir adım olacağı kararını verdim" dedi. Palut, Göztepe gibi güzel bir kulüpte çalıştığını sürece kendisine destek veren kulüp yönetimine, çalışma arkadaşlarına ve Göztepe taraftarına teşekkür etti.

        Göztepe'de üst üste alınan başarısız sonuçların ardından istifa ederek sarı-kırmızılı kulüple yollarını ayıran teknik direktör İlhan Palut, ayrılık süreci hakkında açıklama yaptı. 1 yılı aşkın bir süredir Göztepe camiasında bulunduğunu ifade eden Palut, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

        "2020/21 sezonuna Göztepe için bir değişim ve gençleştirme planı ile başladık. Bu değişim sürecinde takımımız 11. haftaya kadar başarılı bir performans sergileyerek ligde 5. sırada yer buldu. Takip eden haftalarda maalesef bu performansımızı sürdüremedik ve kötü sonuçlarla karşılaştığımız bir periyot yaşadık. Söz konusu süreçten dolayı Göztepe'deki görevimden ayrılmamın hem Göztepe hem de benim için daha doğru bir adım olacağı kararını verdim."

        Yönetim Kurulu'na istifasını ilettiğini ve yapılan görüşmede bu kararının saygıyla karşılandığını belirten Palut, "Bu güzel kulüpte çalıştığım sürece bana destek veren başta çok değerli başkanımız Mehmet Sepil'e, Yönetim Kuruluna, ekibime, futbolcu kardeşlerime, bizi her konuda destekleyen çalışma arkadaşlarıma ve Göztepe taraftarına çok teşekkür ediyorum" dedi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ