Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe Göztepe, Soner Aydoğdu'yu transfer etti! Aleksic ve Fernandes ile de görüşülüyor! - Futbol Haberleri

        Süper Lig ekiplerinden Göztepe, transferde gaza bastı. Hücumhattı ve orta sahaya takviye için çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar, üç transferde birden sona yaklaştı.

        Habertürk'ten Çağatay Çelik'in haberine göre Göztepe,Medipol Başakşehir'den Soner Aydoğdu'yu transfer etti.Göztepe, İstanbul ekibiyle 2021'e kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki futbolcu için hem Başakşehir'le hem de oyuncuyla anlaşma sağladı. Soner Aydoğdu'nun kısa süre içerisinde resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

        ALEKSIC VE MANUEL FERNANDES DE GÜNDEMDE

        Göztepe, Temmuz 2019'da Al Ahli'ye transfer olan Danijel Aleksic ve Manuel Fernandes transferlerini de büyük mesafe kaydetti. Yabancı kuralı nedeniyle yeni transfer olmasına rağmen Al Ahli'nin kontenjan açmak istemesi üzerine yeni kulüp arayışlarına başlayan Aleksic'in Göztepe'yle anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi.

        Sarı-kırmızılılar, son olarak Lokomotiv Moskova'da forma giyen ve sözleşmesinin bitmesinin ardından bonservisini eline alan Manuel Fernandes için de girişimlerini sürdürüyor. İzmir ekibinin Portekizli futbolcunun transferi için de yoğun mesai harcadığı öğrenildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ