Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Gülben Ergen ile Mustafa Sandal'dan 'Şıkır Şıkır' düet - Magazin haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Şarkıcı Gülben Ergen, önceki akşam Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde sevenleriyle buluştu. Sahneye ağaçlar içerisinde çıkan Ergen'in "Yeşili koruyalım" sloganıyla konsere özel hazırladığı botanik konsepti, seyirciden tam not aldı.

        Uzun zamandır büyük bir titizlikle hazırlandığı konserinin ilk yarısında dore renkli bir elbise giyen Gülben Ergen, güzelliği ile göz kamaştırdı. Kuruçeşme'ye özel repertuvar hazırlayan sanatçı, şarkılarını kendini dinlemeye gelen binlerce hayranı ile birlikte söyledi.

        REKLAM

        'ŞIKIR ŞIKIR' DÜET

        Konserin ikinci yarısında Gülben Ergen'in seyircisine büyük bir sürprizi vardı. 'Şıkır Şıkır' şarkısını söyleyen Ergen'in sahnesine Mustafa Sandal konuk oldu ve ikili, muhteşem bir düete imza attı. Ergen, Gülşah Saraçoğlu imzalı taşlardan oluşan bir elbise giydi.

        ERGEN'İN RENKLİ MİSAFİRİ

        Seslendirdiği şarkılarla müzikseverleri mest eden Gülben Ergen, seyirciler arasından alıp, sahnesine çıkardığı yaşlı teyze ile birlikte "Haberi Olsun" şarkısını birlikte söyleyip, dans etti. Ergen sahnedeki misafiri ile seyircilere renkli anlar yaşattı.

        "ÇOK ÇALIŞTIK"

        Konser öncesi basın mensupları ile sohbet eden ünlü şarkıcı, "Biletli konser başka bir er meydanı, o yüzden benim için çok önemlidir. Açıkhava değerli, mekan değerli, seyircisi çok değerli. Böyle mekanları yaşatmamız, ayakta tutmamız gerekiyor. Bu nedenle ki herkesin özen göstermesi gerekiyor. Biz kendi adımıza çok çalıştık, çok özendik. Repertuvarımızı yeniledik, orkestramız yenilendi, kostümlerimiz, dekorumuz..." açıklaması ile konserine büyük bir titizlikle hazırlandığını açıkladı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ